Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Europa - Cheap Campers

Camper huren in Europa

Een camper huren in Europa is voor iedereen een geweldige ervaring! Wat is er nu leuker om in ons eigen continent rond te reizen? Geniet van het zonnige zuiden of ontdek de prachtige natuur van het noorden met een camper. Cheap Campers biedt de mogelijkheid om een rondreis door meerdere landen te maken (behalve in Ierland en IJsland). Wat dacht u bijvoorbeeld van een onvergetelijke camperrondreis door de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Finland of  een rondreis door de mediteraanse landen Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië? Een voorwaarde is wel dat u de camper ophaalt en ook weer inlevert bij hetzelfde depot in hetzelfde land. Op de volgende bestemmingen kunt u een camper huren in Europa. 

De voordelen van een camper huren in Europa

Bij het huren van een camper in Europa zult u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. U kunt zelf de route bepalen en uitstappen waar en wanneer u maar wilt. Het reizen met de camper is daardoor uitermate geschikt in Europa. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Het voordeel bij het huren van een camper in Europa is dat u met de camper de grenzen van bestemmingen in de EU over mag steken. Uitzonderingen hierbij zijn IJsland en Ierland. Bij een camperhuur in Europa is het wel een vereiste dat de camper wordt opgehaald en teruggebracht bij hetzelfde depot. Overnachten kan op de mooiste plekjes, er zijn overal campings - bijvoorbeeld in het zonnige Zuiden of in Scandinavië. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het reizen in een camper geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Wilt u ook dit gevoel ervaren? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Europa en helpt u graag als u een camper wilt huren in Europa.
 

Camper huren in Europa en wonen in de camper

Wilt u een camper huren in Europa? In Europa worden campers in allerlei soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn apart bij te huren. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Beddengoed is ook apart bij te huren. Wij adviseren u om zachte koffers mee te nemen i.p.v. ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.
 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Europa

Van de prachtige Noordse Fjorden tot aan de kust van Portugal. De golven van de Atlantische Oceaan, het aangename water van de Middellandse zee, de ijsschotsen rondom Ijsland en Noorwegen; in ieder land van Europa valt er een nieuwe wereld te ontdekken en te delen. Het is heel makkelijk om in Europa met de camper te reizen, mits u rekening houdt met de afstanden.
Tijdens uw camperreis in Europa kunt u er voor kiezen om één land of een deel van Europa te ontdekken. Tijdens uw camperreis in Europa is het geoorloofd de grenzen van bestemmingen in de EU over steken, behalve in Ierland en IJsland. Bij een camperhuur in Europa zijn altijd ongelimiteerde kilometers inbegrepen. U kunt echter het beste een planning maken, zodat u niet ineens honderden kilometers hoeft te rijden om op tijd de camper weer in te leveren. Het is natuurlijk belangrijk dat u ook van de attracties onderweg kunt genieten en kunt ontspannen tijdens uw vakantie.
 

Verkeersregels in Europa

Gaat u een camper huren in Europa? Dan is het belangrijk om, van elke bestemming waar u heen gaat, vooraf de verkeersregels goed te kennen. In sommige landen wordt namelijk links gereden. Daaraan zult u snel wennen, maar het is zeker de eerste dagen niet vanzelfsprekend. Er is overal een strikte wetgeving wat betreft rijden onder invloed en snelheidsovertredingen. Ook mogen er nooit meer personen vervoert worden dan er bij de camperpagina's aangegeven is.
 

Campings reserveren in Europa

Gaat u een camper huren in Europa en wilt u campings reserveren? Tijdens het hoogseizoen, de schoolvakanties, op nationale feestdagen en in zeer gewilde gebieden is het aan te bevelen om vooraf een plaats te reserveren of 2 á 3 dagen voor aankomst te bellen. U kunt de campings van de verschillende ketens maar ook particuliere campings en de National Parks campings heel eenvoudig online reserveren.
 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Europa?

Wilt u een camper huren in Europa? Als bestuurder dient u altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd, mits anders aangegeven. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Europa aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.
 

Camper huren in Europa via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Europa? Of wilt u meer weten over camper verhuur in Europa? Neem dan gerust contact met op met Cheap Campers via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Europa!
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden