Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren Afrika - Cheap Campers

Camper huren in Afrika

Wat is er mooiers dan door de fantastische landschappen van Afrika te reizen? Met de camper bent u zo dicht mogelijk bij en in de prachtige natuur. En met de eigen 4WD camper over de Savanne rijden is een onvergetelijk avontuur. Een camperrondreis door Afrika is altijd een belevenis! Laat u zelf betoveren door het kleurenspel van dit continent. In Namibië lijkt de horizon wel eindeloos en ziet u zo veel schakeringen van rood, oranje en geel.


Zuid Afrika is zo divers en afwisselend: de prachtige, grillige kustlijnen staan in contrast met rode rotsen en groene landschappen, er zijn wijngebieden, fantastische wetlands, begroeide bergruggen, de uitgestrekte  savannes. Een donderend waterfestijn vindt u bij de grens van Zimbabwe en Zambia – de Victoriawatervallen. Het spektakelstuk zijn natuurlijk de prachtige natuurparken met de Big 5 en andere fascinerende dieren.

 

 

De voordelen van een camper huren in Afrika

Het reizen met een camper in Afrika geeft een gevoel van vrijheid. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekken, bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele natuurgebieden of National Park. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt.

 

Een camper huren in Afrika en wonen in de camper

In Afrika kunt u kiezen uit campers in allerlei soorten en maten, er zijn veel 4WD campers te huur maar ook een aantal traditionele motorhomes. Elk voertuig is voorzien van een soms heel eenvoudige buitenkeuken en soms van een vrij uitgebreide keuken binnenin met een gaskookstel, soms een koelkast. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn apart bij te huren net als het beddengoed. Wij adviseren u om zachte koffers en tassen mee te nemen i.p.v. ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een voertuig op te bergen.

 

Voorbereidingen omtrent camper huren in Afrika

Reizen in Afrika vergt enige voorbereiding, alleen al om dat de afstanden groot zijn. Alleen al Zuid Afrika is 30x zo groot als Nederland en daarom is het noodzakelijk om keuzes te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 150 à 200 kilometer per dag te reizen.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een voertuig te huren in Afrika?

Als u een camper gaat huren in Afrika dient u als bestuurder altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Een internationaal rijbewijs is verplicht in Namibie en in Botswana en wordt sterk aanbevolen in Zuid-Afrika en Zambia. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er bij een camperverhuurder in Afrika aanvullende voorwaarden zoals leeftijd of moet u een aantal jaren in het bezit zijn van een rijbewijs.


Rijden door het zuidelijke Afrika met een camper of 4x4 voertuig

In het zuidelijke Afrika wordt doorgaans links gereden. De afstanden zijn soms heel groot en de reistijd kan afhankelijk van het seizoen erg verschillen. Houd daarmee rekening bij de dagplanning.
In Zuid-Afrika is er in de steden en langs de hoofdwegen een uitgebreid netwerk van tankstations. In andere, afgelegen gebieden zijn tankstations schaars en daarom wordt aangeraden zo vaak mogelijk bij te tanken. 


Camper huren in Afrika bij Cheap Campers

Bent u van plan om een camper te huren in Afrika? Of wilt u meer informatie ontvangen over camper verhuur in Afrika? Cheap Campers helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Wilt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Afrika? Kies dan voor Cheap Campers.

 

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden