Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Bestemmingen voor uw camperhuur | Cheap Campers

Bestemmingen

Maak uw droomreis per camper in een van onze prachtige bestemmingen. AustraliëNieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Afrika maar ook gewoon Europa zijn erg populair wanneer het om camperreizen gaat. De diversiteit aan prachtige natuur, cultuur en prachtige routes maken een vakantiereis speciaal. 

Er zijn overal veel mooie routes te verzinnen, langs kustlijen of binnenlands. Over bergen en door valleien, langs meren of een oceaan. Door natuur- en cultuurlandschappen. Elke continent heeft verschillende culturen, bevolking, steden, Nationale Parken, culinaire hoogtepunten, mooie vergezichten en ga zo maar door. We leven op een veelzijdige en prachtige wereld! Laten we die ontdekken en koesteren.    

 

Australië heeft langs grote delen van de kust goed aangelegde wegen die u gedurende uw reis een aangenaam zicht geven. Voor de echte Australische beleving kunt met een 4WD camper de Outback verkennen en de magische krachten van diverse Aboriginal sites in bv. het rode centrum of in het Kakadu National Park ontdekken. Ook de kustlijnen met de groter steden zoals Sydney en Melbourne of Perth in het Westen zijn zeker een ontdekking waard.  

 

In Nieuw-Zeeland is het gewoon heerlijk om per camper rond te reizen. Puur natuur! De meeste camperaars nemen de van het Noordereiland naar het Zuidereiland (of andersom). Het land  is langgerekt en op die manier kom je vanzelf bij de meeste bezienswaardigheden. Van de prachtige Bay of Islands tot het bekende skigebied van de Soutern Alps, de wijngebieden bij Marlborough en de geothermale activiteiten bij Rotorua - de natuur is zo divers! Overnacht in een van de vele DOC-kampeerplekke midden in de natuur. 

 

In Amerika worden camperreizen naar een heel ander niveau gebracht. De campers in Amerika zijn over het algemeen vrij groot en van alle gemakken voorzien. Omdat er vaak grote afstanden zijn tussen plaatsen is het vaak ook wel fijn om in alle comfort te reizen. In veel nationale parken mag u ook overnachten en zijn er speciale RV spots gemaakt voor de grote campers. U kunt Amerika de bruisende steden opzoeken zoals Los Angeles en Las Vegas of de muzikale steden van Louisiana en Nashville waar live muziek wordt gemaakt op straat! 

 

Canada is een land met veel diversiteit. Zo vindt u in de Atlantische Staten grillige kustlijnen met pittoreske gekleurde huizen en fjorden. Ga bijvoorbeeld op een whale watch tour door de zeeën van de Atlantische Staten, maak een wandeling in het Algonquin Park en laat je betoveren door de Niagara watervallen. Met de camper kunt u ook naar het bekende skigebied van Whitstler reizen en de zomer prachtige wandeltochten maken. Of een uitstapje naar Vancouver Island met het stadje Victoria? Canada heeft natuurlijk veel nationale parken die uitnodigen om te wandelen en de kamperen. Wij hebben voor u de mooiste routes samengesteld.

Afrika is een fantastisch continent. Een ongelofelijke veelvoud aan flora en fauna. De Big 5 en andere dieren kunt u in de verschillende Nationale Parken en wildreservaten spotten.

 

Vragen over onze bestemmingen of de camper? Neem dan per mail of telefon met ons contact op. Wij vertellen u graag over de ins en outs van het reizen met een camper. 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden