Camper huren in Zimbabwe - Cheap Campers

Ontvang t/m 30 juni een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €100,- bij uw boeking!

close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Selecteer eerst de ophaallocatie
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Camper huren in Zimbabwe

 

Een reis in Zimbabwe neemt je mee door een aantrekkelijke combinatie van landschappen. Van de Highveld, Msasa bomen, bergen en rivieren tot de meest relaxte steden/ dorpen. Zimbabwe is een van de plekken waar u onder andere luipaarden, leeuwen, neushoorns, olifanten en buffels kan bewonderen of te wel de big five. Zimbabwe is met zijn 390 duizend vierkante kilometer ongeveer 9 keer zo groot dan Nederland en is geheel omringt door Zambia, Botswana, Mozambique en Zuid-Afrika. De bergtoppen van Mount Mvurwi en Mount Chikonyora liggen in het Mvurwi gebergte en samen met de Mashava-heuvels zorgt dit bergrug plateau voor het grootste deel van het landschap. Zimbabwe kan het hele jaar door bezocht worden. Het klimaat is precies omgekeerd in vergelijking met Europa. Van mei tot Augustus is het winter en van September tot eind november is de warmste periode. Het regenseizoen loopt van begin December tot eind Maart/ begin April. De beste reistijd is dus van Maart tot November. 

Hwange Nationaal Park
place

Hwange Nationaal Park

Mana Pools
place

Mana Pools

De voordelen van een camper huren in Zimbabwe

Met de camper reizen door Zimbabwe is een groot avontuur. Op deze manier kunt u op uw eigen tempo dit prachtige land verkennen. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Overnachten kan op de mooiste plekken, bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele natuurgebieden die Zimbabwe te bieden heeft. Natuurlijk is de grote trekpleister de Victoria Falls, maar Zimbabwe heeft veel meer te bieden! Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt.

Wilt u ook per camper de veelzijdigheid van Zimbabwe ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Zimbabwe, waarbij u een combinatie met andere landen in zuidelijk Afrika kunt maken. Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Zimbabwe.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Zimbabwe

Zimbabwe is een geweldig land om met een camper te ontdekken. U kunt er voor kiezen om een grote rondreis door alleen Zimbabwe te maken of een combinatie te maken tussen Zuid Afrika, Namibië en Botswana. Houd wel rekening met de enorme afstanden in zuidelijk Afrika. Het is verstandig om vooraf een globale planning te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Bij camper verhuur in Zimbabwe zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Zimbabwe kent een mix van subtropische klimaten. Het zuidwesten en de laagst gelegen delen in het zuidoosten kennen een warm steppeklimaat. Het centrale deel van het Bergland van Matabele kent een gematigd Chinaklimaat, de rest van het land valt in te delen als een warm Chinaklimaat.

 

De huurcamper tijdens uw rondreis in Zimbabwe

Wilt u een camper huren in Zimbabwe? Dan kunt u kiezen uit vele verschillende soorten en maten campers. Elk voertuig is voorzien van een eenvoudige of in sommige gevallen een uitgebreide keuken met gaskookstel en koelkast. Beddengoed, hand- en theedoeken, kookgerei, bestek, borden en glazen zijn inbegrepen. Daarnaast is er een zithoek die vaak omgebouwd kan worden tot een bed. Als u niet elke dag de camper wenst te verbouwen, dan raden wij aan om een groter model te huren, waarbij de zithoek ook ’s nachts een zithoek blijft. Als u een combinatie tussen Zuid Afrika, Namibië of Botswana gaat maken, dan raden wij een 4x4 camper aan met daktent. Deze 4x4 campers zijn compleet uitgerust voor uw avontuur. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen minder ruimte in beslag en zijn makkelijker op te bergen in het voertuig.

 

Verkeersregels in Zimbabwe

Gaat u een camper huren in Zimbabwe? Dan is het belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. In Zimbabwe wordt links gereden. Wees daarom vooral in de eerste dagen op uw hoede, zodat u tijd hebt om hieraan te wennen. U bent verplicht om een veiligheidsgordel te dragen en het is verboden om alcohol te drinken voor of tijdens het rijden. In Zimbabwe bedraagt de maximumsnelheid 120 km per uur op geasfalteerde wegen en op onverharde wegen is de adviessnelheid 60 en 80 km per uur. In bebouwde gebieden is maximum snelheid 60 km per uur. In de meeste nationale parken moet u langzamer rijden. Bij een strafovertreding wordt de boete, samen met de administratiekosten, van uw creditcard afgeschreven.

 

Camper verhuur in Zimbabwe

Na aankomst in Zimbabwe kunt u gelijk de camper huren. Het is een leuke optie om uw camperhuur te combineren met een stedentrip in bijvoorbeeld Harare of Victoria Falls. Zo kunt u eerst 2 of 3 nachten in Victoria Falls verblijven en bezienswaardigheden zoals de prachtige watervallen bezoeken, voordat u de camper ophaalt en uw rondreis door Zimbabwe begint. Zimbabwe heeft meerdere depots vanwaar u de reis kunt beginnen en eindigen. Tegen een toeslag is het mogelijk 4WD campers en woonmobielen in te leveren in Botswana (Kasane, Maun), Zambia (Livingstone), Zuid-Afrika (Kaapstad, Livingstone, Johannesburg, Pretoria, Durban, Hoedspruit, Nelspruit, Port Elizabeth, Upington), Mozambique (Maputo, Vilanculos) en Namibië (Swakopmund, Windhoek, Walvis Bay) (kosten op aanvraag).

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Zimbabwe

Wilt u een camper huren in Zimbabwe? Voor het huren van een auto of camper heeft u - naast een geldig Europees rijbewijs - ook een internationaal rijbewijs nodig. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Zimbabwe aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Tips voor uw camperrondreis door Zimbabwe

De infrastructuur in Zimbabwe is goed ontwikkeld. Er zijn een groot aantal tolwegen. Neem hiervoor altijd kleingeld mee. Wij raden u aan niet ‘s nachts te rijden. Er is over het algemeen geen verlichting bij de wegen. Ook de strepen op de weg zoals u in Nederland gewend bent, zijn vaak niet aanwezig. U moet niet vreemd opkijken als er mensen, koeien of geiten op de wegen lopen. Neem tijdens de camper rondreis in Zimbabwe en vooral in afgelegen gebieden voldoende drinkwater mee. Het leidingwater in Zimbabwe is niet drinkbaar, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Water is bijna overal beschikbaar. Benzine en diesel zijn in de meeste plaatsen en parken, met contant geld, beschikbaar. Creditcards worden bij tankstations niet geaccepteerd. Tank altijd wanneer u daar de gelegenheid voor heeft.

 

Camper huren in Zimbabwe via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Zimbabwe om een mooie reis door het afwisselende landschap te maken? Of wilt u meer weten over camperreizen in Zimbabwe? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Zimbabwe!

 

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020 205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur