Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • nieuw-zeeland
  • Christchurch

Camper huren in Christchurch | Cheap Campers

Camper huren in Christchurch 

Een camper huren in Christchurch? Christchurch is, met zijn ruim 330.000 inwoners, de grootste stad op het Zuidereiland en ligt in de provincie Canterbury

De stad werd in 1848 door Engelse kolonisten gesticht als hoofdstad van de Canterbury Settlement, aan de monding van de Avon River. De stad ademt een echt Engelse sfeer uit, mede door de Victoriaanse en neogotische bouwstijl en wordt dan ook wel de meest Engelse stad buiten Engeland genoemd. Een andere benaming die Christchurch heeft is "tuinstad van de stad" en is gemakkelijk te voet of op de fiets te verkennen. Mocht u dat toch iets te veel inspanning vinden, dan rijden er gratis gele bussen die u naar alle attracties en bezienswaardigheden brengen. Christchurch heeft een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. De University of Canterbury is er één van. De neogotische kathedraal - de Church of England, of kortweg de Christchurch Cathedral - waarvan de bouw startte in 1864 en voltooid werd in 1904, staat in hartje stad op Cathedral Square, wat deze Kathedraal ook tot een goed oriëntatie punt maakt, mocht u verdwalen.

  • Met deze gondel vaart u 945 meter omhoog en kunt u genieten van een prachtig uitzicht over the Canterbury Plains en Christchurch.
  • Christchurch Tramway
  • Willowbank Wildlife Park is een park gericht op het redden en behouden van verschillende diersoorten uit Nieuw Zeeland. Dit is vooral een goede plek om het nationale symbool de Kiwi te zien.

Een camper huren in Christchurch brengt voordelen met zich mee. Voor het ontdekken van een van de meest bekende steden in Nieuw-Zeeland reist u het beste af naar Christchurch. Per camper reizen is buiten het feit dat u veel vrijheid heeft ook nog eens erg handig want of u slaapt in de camper zelf of u overnacht op een van de honderden kampeerplaatsen. Een van de grote voordelen is dat u uw eigen spulletjes in de camper kunt plaatsen en op elk moment van de dag er weer bij kunt. Zo rijdt u eenvoudig naar een mooie plek en wandelt er of doet een activiteit en bent dan zo weer terug bij de camper en kunt u weer verder reizen.

Waarom een camper huren in Christchurch

Een camper huren begint bij Cheap Campers. Voor een onvergetelijke rondreis naar Christchurch kunt u bij ons terecht. Plan de route vooraf voor uw camperreis door Christchurch of raadpleeg de routepagina's. Er zijn verschillende routes waarbij Christchurch wordt aangedaan. Voor een vrijblijvend advies kunt u contant opnemen met ons. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Christchurch. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden