Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • amerika
  • Atlanta

Camper huren in Atlanta - Amerika | Cheap Campers

Camper huren in Atlanta

Een camper huren in Atlanta? Dat doet u natuurlijk bij Cheap Campers. Atlanta is de grootste en hoofdstad van de staat Georgia in de Verenigde Staten. 

Wij hebben voor u de highlights van Orlando op een rijtje gezet

 

  • CNN Center

CNN is de belangrijkste nieuwszender ter wereld. U kunt tijdens een rondleiding van één uur een kijkje nemen achter de schermen van de studio's en komt u erachter wat er allemaal bij komt kijken om de wereld 24 uur per dag te voorzien van nieuws. Gezien de populariteit van de tours is het aan te raden om minimaal één dag voor je bezoek kaartjes te reserveren via de CNN-website. Mocht je ter plekke kaarten kopen, dan kun je het beste zo vroeg mogelijk naar de studio's gaan.

  • Georgia State Capitol

Het Georgia State Capitol ligt op een hoger punt in Atlanta waardoor het gebouw vanaf diverse punten in de stad goed te zien. Het capitoolgebouw is van maandag tot en met vrijdag overdag geopend voor publiek.

  • World of Coca-Cola

Coca-Cola werd in 1886 voor het eerst gebrouwen in Atlanta. Dr. John S. Pemberton, een lokale drogist, brouwde het nu zeer populaire drankje, dat zou helpen tegen hoofdpijn en katers. Het werd de best verkopende frisdrank ter wereld. In World of Coca-Cola staat de geschiedenis centraal en kom je te weten hoe het zo'n succesvol merk is geworden. Bekijk oude reclames, proef verschillende soorten cola en maak het productieproces van dichtbij mee.

  • Atlanta History Center

Voor de geschiedenis van Atlanta kun je een bezoek brengen aan het Atlanta History Center. Het Atlanta History Center is gelegen in de noordelijke wijk Buckhead. Het historische centrum bestaat onder andere uit tuinen, wandelroutes langs wildlife, bossen, een historische boerderij en een gerestaureerd landhuis uit 1928. Ook is er een speciale vleugel aangelegd voor de Olympische Zomerspelen van 1996 en vind u er de grootste privé-verzameling van voorwerpen uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Er zijn (zelfstandige) rondleidingen mogelijk.
 

De voordelen van camperhuur in Atlanta

Een camper huren doet u in Atlanta. Het huren van een camper in Atlantabegint bij een van de depots in Atlanta. De grootste voordelen van het reizen per camper in Atlanta zijn de vrijheid en comfort. De unieke campers zijn zo ontworpen dat zij eenvoudig rijden en luxe en comfort bieden. De badkamer, bedden en keuken zijn ontworpen naar Amerikaanse standaarden die van uitstekende kwaliteit zijn. Het voelt alsof u in uw eigen woonkamer bent maar dan aan de andere kant van de wereld.
 

Huur uw camper in Atlanta bij Cheap Campers

Eenvoudig een camper huren in Atlanta bij Cheap Campers. Huur een camper in Atlanta voor de ultieme Amerika reis. Vanuit Atlanta kunnen prachtige routes worden gereden per camper. Bekijk onze reisroutes voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw camper rondreis door de US
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden