Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Calgary

Camper huren in Calgary - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Calgary

Een camper huren in Calgary doet u bij Cheap Campers! Calgary is de grootste stad van de Canadese provincie Alberta en ligt op ongeveer 80 kilometer afstand van de Rocky Mountains. Calgary telt ca. 1,3 miljoen waarmee het na Toronto en Montreal de grootste stad van Canada is. De inwoners van Calgary staan bekend als Calgarians.

Calgary is een populaire bestemming voor wintersporters door het grote aantal accommodaties in de bergen. De economie van de stad bestaat vooral uit de petroleumindustrie maar de landbouw, het toerisme en technologie zijn ook van belang. In 1988 organiseerde Calgary de Olympische Winterspelen. Net buiten de stad wacht een wereld vol avontuur in de uitgestrekte wildernis en natuur.

Er stromen twee grote rivieren door de stad: de Bow en de Elbow. Deze rivieren stromen ook door het centrum. Omdat het klimaat in de omgeving behoorlijk droog is, vind je de natuurlijke flora vooral rondom de rivieren en in het Fish Creek Provincial Park, het grootste stadspark van Canada.

In het oudste gedeelte van de stad, Inglewood (opgericht in 1875), zijn de meest trendy winkels en kunstgaleries te vinden. Je vindt er vele antiekwinkeltjes en restaurantjes. Stephen Avenue Walk is de enige autovrije openlucht winkelboulevard van de stad. Via een grote wandelbrug kom je in de 8th Shopping District waar zich meer dan 400 winkeltjes, restaurants en warenhuizen bevinden. Eau Claire Market heeft veel winkels, restaurants en een verse groenten- en fruitmarkt.

 

Wij hebben voor u de highlights van Calgary op een rijtje gezet.

 

  • Calgary Tower

Vanaf de 190 meter hoge toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de Rocky Mountains en de prairie landschappen van Alberta. U kunt ook van het uitzicht genieten tijdens een heerlijk diner. Het restaurant draait in 1 uur helemaal rond dus u hoeft niet bang te zijn dat u misselijk wordt.

 

  • Big Rock Brewery

De Big Rock brouwerij is de bekendste bier brouwerij van Calgary. Hier wordt van de hoogste kwaliteit mout en gerst bier geproduceerd. U kunt hier een 1 uur durende rondleiding krijgen zodat u ziet hoe dit bier precies wordt gemaakt. Aan het einde van de rondleiding mag u natuurlijk een aantal bieren die hier worden gemaakt proeven.

 

De voordelen van camperhuur in Calgary

Een camper huren doet u in Calgary. Maak een onvergetelijke camperreis vanuit Calgary! Haal de camper op bij een van de depots in Calgary en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Canada is zeer eenvoudig en comfortabel, ook voor een gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij er anders wordt aangegeven. Er zijn tal van leuke plekke in en om Calgary zoals, Nose Hill Park, North Glenmore Park of het bruisende centrum van de stad. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Calgary

Waarom een camper huren in Calgary? De meest bekende camperverhuurders van Canada hebben in Calgary een depot. Het huren van een camper in Calgary is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur en de cultuur van deze Canadeze stad. Er zijn talloze activiteiten in en om de stad maar u kunt ook heerlijk ontspannen. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken of een goed restaurant opzoeken in de stad en genieten van het Canadeze nachtleven. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een camper huurt in Calgary.

 

Huur uw camper in Calgary bij Cheap Campers

Een camper huren in Calgary begint bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Calgary zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Calgary. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Canada.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden