Veelgestelde vragen

Geen verborgen kosten
Bij Cheap Campers heeft u geen verborgen kosten. Alle verwachte kosten worden duidelijk op de offerte aangegeven. Sommige bedragen zijn in Euro en sommige in de valuta van het betreffende land. Er zijn verplichte kosten en deze staan ook zodanig op de offerte. Bij veel onderdelen heeft u een keuze, deze kunnen naar wens in de offerte worden aangepast. Zo ziet u altijd, wat de totale huursom is.
De bedragen in Euro betaalt u voor vertrek in Nederland per bank. De bedragen in vreemde valuta betaalt u ter plekke per credit card.  


Uw zekerheden
Cheap Campers is een onderdeel van Pacific Island Travel, een sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerde reisorganisatie op bestemmingen in de Pacific. Cheap Campers is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. U heeft dus met een Nederlandse organisatie te doen, die alle zekerheden biedt!


Prijsgarantie
Als de camper geboekt is, zal de prijs niet meer veranderen. U betaalt bij ons in Euro en wij garanderen deze prijs in Euro ook al verandert de wisselkoers naar de Dollar. Als er een bedrag in Dollar is, betaalt u dat ter plekke. Daarvoor geldt echter de wisselkoers van uw bank op de dag van de betaling.


Persoonlijk contact
Bij Cheap Campers kunt u 24/7 online een offerte opvragen en boeken. Het is echter ook mogelijk tijdens kantooruren met ons contact op te nemen per telefoon of per mail. Een deskundige medewerker zal u uitleg geven over de campers en wat belangrijk is om te weten omtrent de huur. Wij kunnen ons goed voorstellen dat niet altijd alles even vanzelfsprekend is en we helpen u graag bij het regelen van de een fantastische reis met de camper!

U kunt gratis en vrijblijvend een camperofferte opvragen op onze site. De offerte(s) krijgt u binnen enkele seconden in uw inbox als pdf bijlage van de e-mail.
In deze mail staat ook een link naar de offertelijst. Door op deze link de klikken komt u weer in de offertelijst. Bij customize/book kunt u de offerte aanpassen naar wens (bijv. keuze van de verzekeringsopties en extra huur items) en vervolgens opslaan.

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden