Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in prachtige bestemmingen | Cheap Campers

Camper huren

Het idee van een camper huren is meestal verbonden aan het idee van vrijheid en avontuur. Zelf de route bepalen en met de camper de natuurgebieden in trekken - in alle landen waar wij campers verhuren zijn prachtige National Parks en andere adembenemende streken waar u kunt verblijven.

Wilt u een camper huren in een van bovenstaande prachtige bestemmingen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Cheap Campers kunt u een camper huren in Australië, Nieuw Zeeland, CanadaAmerika en Europa. Vijf bestemmingen die u het beste met een camper kunt verkennen. Denk aan de weidse landschappen, de prachtige kuststroken, de imposante bergketens en nog veel meer natuurschoon dat u kunt zien en beleven. Maak de reis van uw leven. Met Cheap Campers vindt u ook nog een hele betaalbare camper!

 

 

Flexibel en relaxed reizen? Huur een camper!

 

Een camper huren en hier vervolgens mee rondtrekken is heel flexibel en relaxed, omdat u overal zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Als u bijvoorbeeld een dag extra in een mooi National Park wilt blijven, dan is dit mogelijk. De accommodatie in uw volgende bestemming is niet geboekt, omdat u uw accommodatie tijdens uw camperreis altijd bij u heeft. Daarnaast geeft het u een ultiem gevoel van vrijheid. Van eigen toilet, keuken en slaapplaats tot aan op ieder gewenst moment stoppen om te picknicken, te wandelen of om een foto te maken!

 

Camper ophalen of inleveren in verschillende plaatsen

Zoals eerder genoemd, kunt u bij ons een camper huren in Australië, Nieuw Zeeland, Canada, Amerika en Europa. U kunt de camper in verschillende plaatsen ophalen en/of inleveren. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Melbourne, Sydney, Adelaide, Auckland, Toronto, Vancouver, New York, San Francisco, Orlando, Stockholm, Oslo, Amsterdam  en meer!

 

Camper huren bij Cheap Campers

Bent u er al over uit in welk land u graag een camper wilt huren? Bekijk dan gauw de mogelijkheden. U vindt op Cheap Campers altijd de live beschikbaarheid en up-to-date tarieven dankzij de boekingsmodule die direct gelinkt is met de verhuurmaatschappijen. Daarnaast bent u op het moment van boeken altijd verzekerd van lage prijzen, welke na de boeking niet meer veranderen.

 

Meer informatie over Cheap Campers

Wilt u meer informatie over een camper huren bij Cheap Campers of bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem dan gerust contact op met een van onze experts of bekijk de vele beoordelingen via Trustpilot. Cheap Campers heeft al meer dan 10 jaar ervaring met de camper verhuur!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden