Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • afrika
  • Namibie

Camper huren in Namibie - Cheap Campers

Camper huren in Namibië

Namibië bied bezoekers een uniek natuurspektakel. In dit dunbevolkte en uitgestrekte land vind u de Nabib woestijn, het oudste en droogste woestijngebied ter wereld. Een ander hoogtepunt is de imposante Fish River Canyon in het zuiden, de op één na grootste Canyon ter wereld. Duinen, de Atlantische Oceaan en zelfs berglandschap, u vind het allemaal in het veelzijdige Namibië. In het beroemde Etosha National Park kunt u bovendien grote kuddes wilde dieren bewonderen. Een camper rondreis door Namibië bied volop mogelijkheden om dit onvergetelijke land te ontdekken.

 

De voordelen van een camper huren in Namibië

Namibië is uitstekend geschikt om met een camper te bereizen. De kwaliteit van het wegennet en de bewegwijzering is goed. Met een camper kunt u op uw eigen tempo dit prachtige en avontuurlijke land verkennen. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Overnachten kan op de mooiste plekken, bijvoorbeeld aan de kust of in één van de vele natuurgebieden of National Park. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt.

 

Wilt u ook per camper de veelzijdigheid van Namibië ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Namibië, waarbij u een combinatie met andere landen in zuidelijk Afrika kunt maken. Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Namibië.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Namibië

Namibië is een geweldig land om met een camper te ontdekken. U kunt er voor kiezen om een grote rondreis door alleen Namibië te maken of om een combinatie te maken met bijvoorbeeld Botswana of Zuid Afrika. Houd wel rekening met de enorme afstanden in dit gebied. Het is verstandig om vooraf een globale planning te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Bij camper verhuur in Namibië zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Een uitstekende reistijd voor Namibië is van eind april tot half november. Het regenseizoen loopt van december tot maart.

 

De huurcamper tijdens uw rondreis in Namibië

Wilt u een camper huren in Namibië? Dan kunt u kiezen uit vele verschillende soorten en maten campers. Elk voertuig is voorzien van een eenvoudige of in sommige gevallen een uitgebreide keuken met gaskookstel en koelkast. Beddengoed, hand- en theedoeken, kookgerei, bestek, borden en glazen zijn inbegrepen. Voor een camperreis door Namibië raden wij een 4x4 camper aan met eventueel een daktent, daar deze voor comfort en veiligheid zorgt. De belangrijkste hoofdwegen in Namibië zijn geasfalteerd, maar de meeste secundaire wegen zijn van gravel, maar goed te berijden. De 4x4 voertuigen zijn compleet uitgerust voor uw avontuur. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen minder ruimte in beslag en zijn makkelijker op te bergen in het voertuig.

 

Verkeersregels in Namibië

Gaat u een camper huren in Namibië? Dan is het belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. In Namibië wordt links gereden. Wees daarom vooral in de eerste dagen op uw hoede, zodat u tijd hebt om hieraan te wennen. U bent verplicht om een veiligheidsgordel te dragen en het is verboden om alcohol te drinken voor of tijdens het rijden. In Namibië bedraagt de maximumsnelheid 120 km per uur op geasfalteerde wegen en op onverharde wegen is de adviessnelheid 60 en 80 km per uur. In bebouwde gebieden is de maximum snelheid 60 km per uur. In de meeste nationale parken moet u langzamer rijden (b.v. Etosha NP max. 40 km per uur). Bij een strafovertreding wordt de boete, samen met de administratiekosten, van uw creditcard afgeschreven.

 

Camper verhuur in Namibië

In Namibië is Windhoek het meest gebruikte depot om de reis te beginnen en eindigen. U kunt ervoor kiezen om een bepaalde regio van Namibië te verkennen of om uw rondreis met bijvoorbeeld Botswana of Zuid Afrika te combineren. Tegen een toeslag is het mogelijk 4WD campers in te leveren in Zuid Afrika (Johannesburg, Kaapstad), Zambia (Livingstone), Zimbabwe (Harare, Victoria Falls), Mozambique (Maputo, Vilanculos) en Botswana (Maun en Kasane) (kosten op aanvraag).

 

Campings in Namibië

Namibië beschikt over een uitgebreid netwerk van campings met vaak matige faciliteiten. Een standplaats kost meestal tussen de 120 en 240 ZAR/NAD per voertuig (met 2 reizigers) per nacht, al naar gelang de faciliteiten van de kampeerplaats en of u stroom nodig heeft. Buiten het hoogseizoen (kerstmis, Pasen en van juli tot oktober) en in de nationale parken hoeft u in de regel de standplaats niet vooruit te boeken. In het hoofdseizoen is het belangrijk om vroegtijdig te boeken, vanwege het geringe aanbod. Wij helpen u graag bij het reserveren van de campsites. Het is mogelijk de campsites af te wisselen met een verblijf in luxe privélodges/camps, waar volpension en activiteiten zijn inbegrepen. Zo kunt u genieten van de typische Namibische gastvrijheid.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Namibië

Wilt u een camper huren in Namibië? Voor het huren van een 4WD auto of camper heeft u - naast een geldig Europees rijbewijs - ook een internationaal rijbewijs nodig. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Namibië aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Tips voor uw camperrondreis door Namibië

Namibië is een groot en uitgestrekt land, waarbij u - als u gaat kamperen - er rekening mee moet houden dat campings geen winkel hebben en dat u vaak in zeer afgelegen gebieden verblijft. Voor uw veiligheid raden wij u aan niet ‘s nachts te rijden (wilde dieren!) en om bij veel stof de autolichten aan te doen. Neem tijdens de reis en vooral in afgelegen gebieden voldoende drinkwater mee. Het leidingwater in Namibië is drinkbaar, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Water is bijna overal beschikbaar.

 

Camper huren in Namibië via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in  Namibië om een mooie reis door het afwisselende landschap te maken? Of wilt u meer weten over camperreizen in Namibië? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Namibië!

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden