Camper huren op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland
close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Selecteer eerst de ophaallocatie
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Ontdek het Noordereiland van Nieuw-Zeeland

Het Noordereiland biedt een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Het landschap wordt gedomineerd door vulkaankegels, een aantal actieve vulkanen, geisers en warmtebronnen. Tevens vindt u hier het grootste meer bij Taupo en de grote steden Auckland en Wellington met moderne hoogbouw en een fraaie baai.
 

Het gebied ten zuiden van Auckland is heuvelachtig en een leuke bezienswaardigheid zijn de Waitomo Caves met druipsteengrotten. Het reizen per camper kan hier uitstekend en er zijn dan ook vele indrukwekkende routes te volgen van het noorden naar het zuiden of andersom. De vele nationale parken brengen u in de gelegenheid om even te rusten en te genieten van een wandeling of van het uitzicht.

Auckland
place

Auckland

Wellington
place

Wellington

 

De highlights van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland

 

 • Wellington

Tegenwoordig is Wellington een bruisende, culturele en tikje mondaine stad waar u zeker meer dan een dag moet verblijven. De stad ligt aan Port Nicholson, één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld. Wellington is dé stad in het uiterste zuiden van het Noordereiland en wordt door enkel de Cook Strait van het Zuidereiland gescheiden. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt dan ook als het ware in het midden van het land. De stad heeft de bijnaam 'Windy City', omdat het hier behoorlijk kan waaien. De stad heeft minder dan 400.000 inwoners en dat geeft het een beetje een intiem gevoel en een prettige uitstraling. De geschiedenis van de stad gaat eeuwen terug, en volgens de overlevering van de Maori was Kupe, de grote Polynesische ontdekkingsreiziger de eerste die in dit gebied voet aan wal zette. Vele eeuwen hebben de Maori hier gewoond, en pas in 1840 kwamen hier de eerste Europese kolonisten aan

 

 • Taupo

Taupo ligt aan de noordzijde van Lake Taupo in een schilderachtige omgeving. Lake Taupo is populair bij de sportvissers vanwege de forel die hier in overvloed voorkomt. Aan de andere kant van het meer ziet u de contouren van de drie vulkanen in het Tongariro National Park. Het plaatsje Taupo zelf heeft niet zo heel veel attracties, maar dat wordt door de omgeving dubbel goed gemaakt. Taupo is daarvoor een prima uitvalsbasis. Interessant in Taupo is het Taupo Regional Museum & Art Gallery, met tentoonstellingen over de geschiedenis van het plaatsje en exposities van Maori kunst. Waar het in Taupo om draait is de omgeving, die nodigt uit om allerlei activiteiten te ondernemen.

 

 • Auckland

Auckland, met zijn ruim 1 miljoen inwoners, is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en het belangrijkste knooppunt voor het luchtverkeer. De stad ligt op de glooiingen van de landengte tussen de Pacific Ocean en de Tasmanzee, op het Noordereiland. De inwoners vormen een bonte mix van nationaliteiten die afkomstig zijn uit vele windstreken in de wereld. Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van historische gedeelten van de stad zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Naast de uit beton en glas opgetrokken kantoorgebouwen in de stad zijn er natuurlijk ook andere attracties te vinden in en rond het centrum, te denken aan  musea, kunstgaleries en parken. Veel attracties liggen aan het water en rond de parken Albert Park, Victoria Park en de Domain.

 

 • Bay of Islands

De Bay of Islands is één van de mooiste kustgebieden van Nieuw-Zeeland en is wereldbekend, vooral vanwege de uitstekende mogelijkheden tot diepzee vissen. Deze baai, met zijn grillige kustlijn van ongeveer achthonderd kilometer, waarin verspreid ongeveer 150 eilanden liggen, is eenvoudig bereikbaar en ligt op twee uur rijden ten noorden van Auckland. De eilandjes hebben prachtige stranden en mooie rotsformaties en het gebied profiteert van een heerlijk subtropisch klimaat.

 

 • Waitomo

Waitomo betekent letterlijk in de Maori-taal: water dat door een hol stroomt. De Waitomo Caves vormen een gigantisch grottenstelsel waarvan een groot deel nog niet eens is ontdekt. Al wel gevonden zijn de Ruakuri- en Awanui-grotten en de werkelijk prachtig mooie - en bekendste - Glowworm Cave. Deze zijn allemaal voor het publiek opengesteld en je gaat er tijdens een tour met bootjes langs allerlei stalactieten en stalagmieten. Houd er rekening mee dat er in december en januari rijen voor deze tochten staan, maar sla de Glowworm Cave hierdoor niet over! Moeder natuur heeft hier ontzettend haar best gedaan er iets moois van te maken. Miljoenen gloeiwormen bedekken het plafond van deze grot en het lijkt net alsof de Melkweg uit de hemel is gedonderd en zich heeft vastgeplakt aan deze grot. Neem wel een warme trui mee want het onder de grond is het behoorlijk koud. 

 

 • New Plymouth

New Plymouth is 'hoofdstad' en cultureel centrum van de Taranaki regio, en is beroemd om zijn parken en tuinen (een vijfde deel van de stad bestaat uit groen) en wordt daarom ook wel "Tuinstad" genoemd. Vooral in het voorjaar wanneer alles in bloei staat trekt de stad veel bezoekers. Van eind oktober tot begin november vindt het jaarlijks terugkerende Taranaki Rododendron Festival plaats en zijn meer dan honderd tuinen te bezoeken. De stad ligt ingeklemd tussen de populaire (surf)stranden aan de Tasmanzee, en de met eeuwige sneeuw bedekte, Mount Egmont, ook bekend als Mount Taranaki. De stad is een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de omgeving waaronder het Mount Egmont National Park. Maar ook in de stad zijn een aantal bezienswaardigheden zeker een bezoek waard. Op ongeveer tien minuten lopen van het centrum ligt het Pukekura Park, en is één van de oudste parken van Nieuw-Zeeland.

 

 

De voordelen van camperhuur op Noordereiland

Een camper huren op het Noordereiland in Nieuw-Zeeland? Maak een onvergetelijke camperreis op het Noordereiland. Het rijden met een camper in Nieuw-Zeeland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. Er zijn tal van overnachtingsmogelijkheden waar u de kampeerplekken niet altijd vooraf hoeft te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

 

Waarom een camper huren op Noordereiland

Huur een camper op Noordereiland. Het huren van een camper in Nieuw-Zeeland is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur, de cultuur van het noordereiland van Nieuw-Zeeland wilt proeven, activiteiten wilt doen en zich even heerlijk wilt kunnen ontspannen. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. De camper is uw huis tijdens uw rondreis in Nieuw-Zeeland!

 

 

Huur uw camper op het Noordereiland bij Cheap Campers

Een camper huren op het Noordereiland doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis in Nieuw-Zeeland zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Nieuw-Zeeland.

 

 

Andere bestemmingen in Nieuw-Zeeland:

 

Noordereiland

Ontdek het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met zijn vulkaankegels, actieve vulkanen, geisers, en het grootste meer bij Taupo. Auckland, de grootste stad, biedt moderne hoogbouw en een fraaie baai. Het heuvelachtige gebied ten zuiden van Auckland herbergt de Waitomo Caves met druipsteengrotten. Reis per camper langs indrukwekkende routes van noord naar zuid of andersom, met mogelijkheden om te rusten in de vele nationale parken.

 

Bezienswaardigheden op het Noordereiland zijn onder andere: Wellington: Een bruisende, culturele stad aan Port Nicholson, bekend als de 'Windy City.' Taupo: Gelegen aan Lake Taupo, een uitvalsbasis voor sportvissers en met prachtig uitzicht op de vulkanen in Tongariro National Park. Auckland: Met ruim 1 miljoen inwoners, de grootste stad, biedt Auckland een mix van culturen, historische gebieden, en moderne hoogbouw. Bay of Islands: Een prachtig kustgebied met uitstekende mogelijkheden voor diepzeevissen en een subtropisch klimaat. Waitomo: Bekend om de indrukwekkende Glowworm Cave met miljoenen gloeiwormen. New Plymouth: De culturele hoofdstad van de Taranaki-regio, bekend om zijn parken, tuinen, en jaarlijks Taranaki Rhododendron Festival. Ontdek de diversiteit van het Noordereiland per camper, geniet van adembenemende natuur en culturele bezienswaardigheden.

 

 

Auckland

Auckland, met ruim 1 miljoen inwoners, is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en het belangrijkste luchtverkeersknooppunt. Gelegen tussen de Pacific Ocean en de Tasmanzee, biedt de stad moderne hoogbouw, historische winkelbuurten, musea, en parken, waaronder het levendige High Street en het schilderachtige Albert Park. Het is omringd door water, wat het tot een paradijs maakt voor watersportliefhebbers. De Auckland War Memorial Museum en de Sky Tower zijn must-visit bezienswaardigheden, samen met de gezellige Waterfront, Harbour Bridge, en de trendy wijk Ponsonby. Auckland staat bekend als de "City of Sails" vanwege de vele zeiljachten in de haven.

 

 

Wellington

Camper huren in Wellington? Deze Nieuw-Zeelandse hoofdstad, waar Jucy een verhuuroptie biedt, is een cultureel centrum dat sinds de late 20e eeuw een bloei heeft doorgemaakt. Met minder dan 400.000 inwoners heeft Wellington een compact centrum met bezienswaardigheden op loopafstand. Van Mount Victoria heb je een prachtig uitzicht over de stad. De stad heeft een bloeiende café- en koffiecultuur en een bruisend uitgaansleven op Courtenay Place.

 

Highlights van Wellington:Te Papa - Museum of New Zealand: Cable Street herbergt dit ambitieuze museum dat de geschiedenis, culturen en flora en fauna van Nieuw-Zeeland belicht. Wellington Zoo: De oudste dierentuin van Nieuw-Zeeland, opgericht in 1906, biedt dieren in natuurlijke omgevingen. Zealandia: Een natuurgebied van 250 hectare met wandelroutes en diverse vogelsoorten, waaronder de Morepork en de Kiwi. Nachtelijke rondleidingen zijn ook beschikbaar.

 

 

Zuidereiland

Camper huren op het Zuidereiland, Nieuw-Zeeland? Christchurch en Queenstown zijn twee verhuuropties die je kunt overwegen. Het Zuidereiland, oftewel Te Wai-pounamu, is groter en diverser dan het Noordereiland, met ongerepte natuur die UNESCO Werelderfgoedstatus heeft. Hier vind je 4 van de top 10 mooiste trektochten ter wereld en adembenemende landschappen, van gouden stranden tot grillige kustlijnen. Ideaal voor een campertocht met overnachtingen op indrukwekkende locaties.

 

Highlights van het Zuidereiland: Abel Tasman National Park: Verken dit prachtige park via de Coastal Track, een wandeltocht van 51 km langs de oceaan. Watertaxi's en kajaktochten bieden alternatieve manieren om de natuur te ervaren. Kaikoura: Bekend om walvisspottende cruises vanwege de diepe oceaan en de ontmoeting van warm en koud zeewater. Christchurch en Akaroa Peninsula: Verken de stad te voet of per fiets, bewonder bezienswaardigheden zoals de University of Canterbury en de neogotische Christchurch Cathedral. Fjordland National Park: UNESCO-werelderfgoed met adembenemende fjorden, waaronder Milford Sound, Doubtful Sound en Dusky Sound. Ervaar ze per boot of wandelend (tramping). Queenstown: Het avonturenparadijs aan Lake Wakatipu, waar bungeejumpen werd uitgevonden. Geniet van activiteiten zoals hanggliden, paragliden, parachutespringen, raften en jetboaten. In de winter kun je skiën in Coronet Peak of Remarkables.

 

 

Christchurch

Camper huren in Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met ruim 330.000 inwoners. Gesticht in 1848, straalt de stad een Engelse sfeer uit met Victoriaanse en neogotische bouwstijl, en wordt het ook wel de "tuinstad van de stad" genoemd. Verken gemakkelijk te voet of op de fiets, en gratis gele bussen brengen u naar attracties. Bezienswaardigheden zijn onder andere de neogotische kathedraal, Christchurch Cathedral, en de University of Canterbury. Willowbank Wildlife Park biedt een kans om de Kiwi, het nationale symbool, te zien. Een camper biedt vrijheid en handigheid om de stad en omgeving te ontdekken, met mogelijkheden om te overnachten op kampeerplaatsen en de flexibiliteit om op elk moment te vertrekken.

 

 

Queenstown

Camper huren in Queenstown? Ontdek deze levendige stad, het "center of extreme sports," gelegen aan Lake Wakatipu. Kies uit verhuurders zoals Britz, Maui, Mighty, en Jucy. Met ongeveer 15.000 inwoners is Queenstown het centrum van avontuurlijke sporten en biedt het talloze activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder de Skyline Gondola, Kiwi & Birdlife Park, en Queenstown Gardens. Ontdek het te voet, startend bij 'The Mall,' een voetgangersgebied met een internationale sfeer.

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020-2050986
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur