Camper huren in Australië - Cheap Campers
close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
Uw selectie:
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Please select Pickup location first.
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Camper huren in Australië

Een camper huren in Australië is voor iedereen een geweldige ervaring! De Aussie way of life – de stranden, watersporten, barbecues, buiten de deur leven, sporten – het leven lijkt wel een grote vakantie in Down Under. Met de camper bent u flexibel te staan en te gaan waar u maar wilt en hoe lang u maar wilt. 

Brisbane
place

Brisbane

Cairns
place

Cairns

Sydney
place

Sydney

Melbourne
place

Melbourne

Adelaide
place

Adelaide

Perth
place

Perth

Dat sluit heel goed aan op de manier van leven in Australië. Is dit waar u naar op zoek bent? Bij Cheap Campers bent u aan het juiste adres als u een camper wilt huren in Australië!

 

De voordelen van een camper huren in Australië

Bij het huren van een camper in Australië zult u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. U kunt zelf de route bepalen en uitstappen waar en wanneer u maar wilt. Het reizen met de camper is daardoor uitermate geschikt in een land als Australië. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, er zijn overal campings - bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele National Parks die Australië rijk is. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed in de camper en te allen tijde kunt u zelf eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het reizen in een camper geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Wilt u ook dit gevoel ervaren? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Australië en helpt u graag als u een camper wilt huren in Australië.

Camper huren in Australië en wonen in de camper

Wilt u een camper huren in Australië? In Australië worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast, soms met magnetron of BBQ. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn inbegrepen. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag twee keer de camper wenst te verbouwen, kunt u beter een groter model nemen, waarbij de zithoek ook ’s nachts een zithoek blijft. Uiteraard is er ook beddengoed aanwezig, bij de meeste verhuurders is dat inbegrepen in de prijs, anders kan het apart worden gehuurd. Ook zijn er kaarten en campinggidsen in de voertuigen of camperdepots aanwezig. We adviseren u om zachte koffers mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Australië

Het is heel makkelijk om in Australië met de camper te reizen, mits u rekening houdt met de enorme afstanden. Bij camper verhuur in Australië zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. U kunt echter het beste een planning maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden om op tijd de camper weer in te leveren. Meestal redt u het met 200 km per dag. Zo kunt u ook nog van de attracties genieten en ontspannen tijdens uw vakantie in Australië. Bij de huur van een camper in Australië zal het klimaat een belangrijke rol spelen in de planning. De seizoenen zijn namelijk tegenovergesteld aan Europa. In het noorden is het regentijd van ca. november tot mei. Bedenk dus goed of u van Cairns naar Brisbane wilt rijden of van Brisbane naar Cairns.

 

Verkeersregels in Australië

Gaat u een camper huren in Australië? Dan is het belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. In Australië wordt links gereden. Daaraan zult u snel wennen, maar het is zeker de eerste dagen niet vanzelfsprekend. Er is een strikte wetgeving wat betreft rijden onder invloed en snelheidsovertredingen. Een paar kilometer te snel rijden kan al een forse boete van honderden dollars opleveren! Er zijn strenge regels voor kinderzitjes die u bij de camper kunt huren. Ook mogen er nooit meer personen vervoert worden dan er veiligheidsgordels zijn.

 

Camper verhuur in Australië

U kunt direct na aankomst in Australië een camper huren in Australië, maar het is niet aan te bevelen na de lange vlucht uit Europa en tijdsverschil ook daadwerkelijk te gaan rijden. Een of twee hotelovernachtingen geven de nodige rust. Er zijn de verschillende ketens van campings zoals Big 4, Top Tourist Parks etc. en particuliere campings. Er zijn bijna altijd douches, wasmachines en wasdrogers aanwezig. Ook ontbreekt de barbecue zelden. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is AU$ 30 tot US$ 60 per nacht. In National Parks is het een stuk goedkoper om te overnachten, soms zelfs gratis. Er zijn dan echter zeer eenvoudige faciliteiten maar u geniet van de prachtige natuur.

Campings reserveren in het land van Down Under

Gaat u op camperreis in Australië en wilt u campings reserveren? Vaak is het niet nodig om een camping te reserveren. Tijdens het hoogseizoen, de Australische schoolvakanties, op nationale feestdagen en in zeer gewilde gebieden is het aan te bevelen om vooraf een plaats te reserveren. Vaak kunt u nog 1-2 dagen van te voren bellen en een plaats bespreken. U kunt de campings van de verschillende ketens maar ook particuliere campings en de National Parks campings heel eenvoudig online reserveren.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Australië?

Wilt u een camper huren in Australië? Als bestuurder dient u altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Voor Australië is het daarnaast verplicht ook een internationaal rijbewijs te hebben. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alleen het internationale rijbewijs is niet geldig, u dient altijd uw Nederlandse rijbewijs ook nog bij u te hebben. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Australië aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Camper huren in Australië via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Australië? Of wilt u meer weten over camper verhuur in Australië? Neem dan gerust contact met op met Cheap Campers via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Australië!

 

 

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020 205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur