Camper huren in Amerika | USA specialist - Cheap Campers
close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
Uw selectie:
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Selecteer eerst de ophaallocatie
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Camper huren in Amerika

Wilt u een motorhome huren in Amerika om het land van de onbegrensde mogelijkheden te ontdekken? Amerika is zo uitgestrekt en zo divers in landschap, flora, fauna en bevolking. Gelegen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan en tussen Canada en Mexico, is de USA uitermate geschikt om met de camper te verkennen. Naast de onderstaande steden zijn er in meerdere steden in Amerika nog depots te vinden. 

Denk bijvoorbeeld aan een motorhome huren in Chicago of een camper huren in Atlanta. Van Florida helemaal naar Alaska en van New York naar Hawaii. Reis door dit geweldige land op zoek naar The American Dream, om zo de ultieme vrijheid te ontdekken. Via Cheap Campers kunt u voordelig een camper huren in de USA!

Las Vegas
place

Las Vegas

San Francisco
place

San Francisco

San Diego
place

San Diego

Los Angeles
place

Los Angeles

Denver
place

Denver

Seattle
place

Seattle

New York
place

New York

Miami
place

Miami

Orlando
place

Orlando

 

De voordelen van een camper huren in Amerika

Een camperreis in de USA geeft een gevoel van vrijheid. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele natuurgebieden of National Park. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Rijden is in Amerika meestal een stuk rustiger dan bij ons, de overige weggebruikers zijn vaak erg tolerant. De vele campings zijn goed ingesteld op campers en hebben bijna altijd wasmachines en drogers. Wilt u profiteren van de voordelen van een camper huren in Amerika? Schakel dan Cheap Campers in. Wij zijn gespecialiseerd in camper verhuur in Amerika.

 

 

Een motorhome huren in Amerika en wonen in de camper

Voor Europeanen lijken de Amerikaanse motorhomes enorm groot. Maar alles is groter in Amerika en het besturen van een groot voertuig valt enorm mee. De wegen zijn groter, de kampeerterreinen en de parkings voor de supermarkt ook. Gaat u een camper huren in Amerika? Wij raden het dan af om door een grote stad als San Francisco te rijden. Elke motorhome of camper van Cheap Campers in de USA is voorzien van een keuken met tenminste een gastoestel en een koelkast, soms met vriezer. In vele campermodellen is ook een magnetron in de keuken aanwezig. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn meestal onderdeel van een keukenkit die u kunt huren. Beddengoed is ook te huur als apart pakket. We adviseren u om zachte koffers en tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen. Dankzij deze voordelen kunt u met een gerust hart een camper huren in Amerika waarin u ook heerlijk kunt wonen.

 

 

Voorbereidingen omtrent het camper huren in Amerika

Reizen in Amerika is heel makkelijk - alleen zijn de afstanden heel groot. Denk bijvoorbeeld aan de Route 66, die is totaal iets minder dan 4000 kilometer. Het land is groter in omvang dan Europa en daarom is het noodzakelijk om keuzes te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw camperreis in Amerika gemiddeld zeker niet meer dan 150 à 200 kilometer per dag te reizen. Bij camper verhuur in Amerika worden de campers en motorhomes meestal zonder mijlen aangeboden. U dient bij de boeking al een inschatting te maken hoeveel mijlen u gaat rijden en het benodigde aantal pakketten te kopen. Extra mijlen kunnen bij het inleveren van de camper worden afgerekend, niet gebruikte mijlen worden niet gerestitueerd.

Bij camper verhuur in Amerika moet u rekening houden met het verschil van de klimaten in de verschillende regio’s. Florida heeft bijvoorbeeld een heel ander klimaat dan New England en Californie; weer een ander dan bijvoorbeeld Washington State.

Let op dat de meeste verhuurders een tocht door Death Valley in de zomermaanden verbieden - het is er te heet. Als het toegestaan is dan enkel op eigen risico, dat betekent dat evt. sleep- en andere kosten op eigen rekening zijn.

 

 

Verkeersregels in Amerika

Het is belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. Alle snelheden worden in mijlen aangegeven. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is tussen de 20-45 mijl per huur, op snelwegen tussen de 55 en 70 mijl. Er is een strikte wetgeving voor rijden onder invloed van alcohol en snelheidsovertredingen. Voetgangers hebben altijd voorrang. Als een schoolbus stopt, moet er altijd in rijrichting van de bus en ook de tegenovergestelde richting worden gestopt. Doorrijden is een zware overtreding. Op grote snelwegen met meerdere stroken mag van links en rechts worden ingehaald – “keep your lane” is hier het motto. U moet in uw eigen rijstrook blijven rijden. Chauffeurs en passagiers moeten altijd veiligheidsgordels gebruiken en voor kinderzitjes gelden strikte veiligheidseisen. Deze worden door de meeste camperverhuurbedrijven niet aangeboden, i.v.m. de aansprakelijkheid.

 

 

Camper verhuur in Amerika

Na aankomst uit Europa bent u verplicht tenminste één nacht in een hotel te verblijven. Pas de volgende dag mag u een camper huren in Amerika. U moet met uw camper overnachten op campings. In Amerika zijn er heel veel campings in alle soorten en maten. In de National Parks/National Forests zijn ze vaak heel eenvoudig wat betreft faciliteiten, maar heel mooi gelegen en met hele ruime staanplaatsen midden in de natuur. Er zijn de bekende ketens zoals KOA campings en particuliere campings. Er zijn bijna altijd douches, wasmachines en wasdrogers aanwezig. Ook ontbreekt de barbecue en een zwembad zelden. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is US$ 25 tot US$ 45 per nacht. In National Parks/National Forests kost een plek circa US$ 7-15 per nacht met basisvoorzieningen zoals toiletten en soms douches (geen elektriciteit).

 

 

Campings reserveren in Amerika

Vaak is het op de campings in de USA niet nodig om te reserveren. In het hoogseizoen en op nationale feestdagen is het echter aan te bevelen om van te voren een plaats te reserveren. In National Parks zijn de plekken zeer gelimiteerd en gewild en in het hoogseizoen is het er druk. U kunt de campings van de National Parks/Forests en de verschillende ketens maar ook particuliere campings heel eenvoudig online reserveren. Indien u een camper van Cruise America huurt dan krijgt u 10% korting bij elke KOA campground in Noord-Amerika. 

 

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Amerika?

Als u een camper gaat huren in de USA dan dient u als bestuurder altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Voor de VS is het niet verplicht, maar wel raadzaam, ook een internationaal rijbewijs te hebben. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alleen het internationale rijbewijs is niet geldig, u dient altijd uw Nederlandse rijbewijs ook nog bij u te hebben. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er bij camper verhuur in Amerika aanvullende voorwaarden zoals leeftijd of moet u een aantal jaren in het bezit zijn van een rijbewijs.

 

 

Camper huren in Amerika bij Cheap Campers

Bent u van plan om een camper te huren in de USA? Of wilt u meer informatie ontvangen over camper verhuur in Amerika? Cheap Campers helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Wilt u snel, eenvoudig en voordelig een motorhome huren in Amerika? Kies dan voor Cheap Campers.

 

 

Meer weten over:

 

Atlanta

Camper huren in Atlanta, de grootste stad en hoofdstad van Georgia in de Verenigde Staten. Ontdek de hoogtepunten: CNN Center: Beleef 's werelds belangrijkste nieuwszender met een uur durende rondleiding. Reserveer tickets vooraf op de CNN-website. Georgia State Capitol: Geopend op werkdagen, biedt een indrukwekkend uitzicht over de stad vanaf een hoog punt. World of Coca-Cola: Ontdek de geschiedenis van Coca-Cola, geboren in Atlanta in 1886. Proef verschillende cola's en ervaar het productieproces. Atlanta History Center: Verken de geschiedenis van Atlanta in Buckhead, met tuinen, wandelroutes, een historische boerderij en een Olympische Zomerspelen-vleugel uit 1996. Rondleidingen beschikbaar.

 

Denver

Denver, de hoofdstad van Colorado, biedt een mix van stedelijke charme en natuurlijke pracht. Ontdek de hoogtepunten: Camper huren: Ontdek Denver, een stad van koffie, winkelcentra, en de beroemdste Titanic-overlevende. Cruise America, Road Bear, Apollo, en Star RV zijn betrouwbare opties. Denver's Kenmerken: Gelegen aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains, met een bescheiden skyline en het glanzende Colorado State Capitol Building. Rocky Mountain National Park: Colorado's topattractie met meer dan 350 mijl aan paden, adembenemende watervallen en de hoogste snelweg ter wereld, Trail Ridge Road. Colorado State Capitol: Bezoek de Capitol op 5280 voet boven zeeniveau voor panoramisch uitzicht. Gratis rondleidingen op weekdagen. 16th Street Mall: Een levendige mijl met bomen, bloemen en terrasjes, een must-visit voor een gezellige sfeer. City Park: Denver's grootste park met meren, berguitzichten, een dierentuin en meer. Perfect voor ontspanning en recreatie.

 

 

Las Vegas

Camper huren in Las Vegas, de stad van extravagante hotels en casino's, herkenbaar aan neonverlichting. Las Vegas, nu de grootste stad van Nevada, biedt: De Strip: Bekend als de 6 km lange Las Vegas Boulevard, vol met grote hotels, shows, casino's, fonteinen, en meer. Bellagio: Een stijlvol hotel met een indrukwekkende shoppingpromenade, een museum voor moderne kunst, en de beroemde fonteinshow. Klein Venetië: Ervaar Venetië in Las Vegas met gondeltochten en een prachtig plafond dat de illusie van buiten lopen creëert. Manhattan Express: Een achtbaan bij hotel New York met een snelheid van 105 km/u, en een draaimolen op de Stratosphere Hotel met een prachtig uitzicht. Grand Canyon: Maak een onvergetelijke trip per vliegtuig of helikopter naar de diep uitgeslepen canyons van de Coloradorivier, slechts drie kwartier vliegen van Las Vegas.

 

 

Los Angeles

Camper huren in Los Angeles, waar uw reis begint. Ontdek de hoogtepunten: Downtown en Hollywood: Downtown met historisch centrum en Hollywood met de Sunset Strip, Hollywood Hills, en de beroemde Hollywood Walk of Fame. Rodeo Drive: Luxe winkels en boetieks zoals Louis Vuitton, Gucci en Chanel. Een kans om beroemdheden te spotten. Beverly Hills: Bekende stad met pop- en filmsterren, wereldklasse restaurants, en de iconische postcode-zone 90210. Venice Beach: Brui­sende boulevard, populaire strandbestemming met sporten, galeries, en creatieve sfeer. Santa Monica: Levendige oceaanplaats met restaurants, winkels, en de legendarische Santa Monica Pier, het einde van Route 66.

 

 

Miami

Camper huren in Miami en geniet van het aangename klimaat en prachtige stranden. Ontdek de wijken en bezienswaardigheden, met depots in Miami North en Miami South: South Beach. Wereldberoemd strand met een levendige boulevard, restaurants, clubs, en een indrukwekkende skyline. Art Deco District: Populaire wijk met meer dan 800 streamline en art deco gebouwen, een must tijdens uw camperreis. Bayside Marketplace: Overdekt winkelcentrum in het centrum van Miami aan het water, ideaal voor souvenirs en boottochten. Everglades: Slechts 15 minuten van het centrum verwijderd, verken dit moerasgebied met airboat tours en ontmoet krokodillen en alligators. Miami Metrozoo: Subtropische dierentuin met 400 diersoorten, wandelpaden en fietsmogelijkheden, ideaal voor een dagtrip tijdens uw camperreis.


 

New York

Camper huren in New York bij verschillende depots, een must in "The City That Never Sleeps." Ontdek de highlights: Vrijheidsbeeld: Bezoek het iconische Vrijheidsbeeld op Liberty Island voor een adembenemend uitzicht over de skyline van New York. Central Park: Ontsnap aan de drukte in dit gigantische park met standbeelden, bruggetjes, Belvedere Kasteel en het schilderachtige The Lake. Guggenheim Museum: Bewonder indrukwekkende tentoonstellingen in het architectonische meesterwerk van het Guggenheim Museum. Brooklyn: Verken Brooklyn met de beroemde Brooklyn Bridge, botanische tuinen, en het boeiende Brooklyn Museum. Broadway: Duik in de bruisende wereld van theater op Broadway, waar muziek en karakteristieke shows de straten vullen.

 

 

Orlando

Camper huren in Orlando en ontdek de stad met een rijke geschiedenis en bruisende attracties, waaronder Walt Disney World en Sea World. Geniet van aangename campings, zoals het Fort Wilderness Resort, middenin het bos. Orlando biedt het hele jaar door een aangenaam klimaat, ideaal voor buitenactiviteiten en parkverkenning. Highlights van Orlando:Gatorland: Bezoek het beroemde aligatorpark, Gatorland, voor een close-up ontmoeting met dieren zoals alligators, emoes en flamingo's. Walt Disney World: Een must-visit themapark voor jong en oud. Verblijf op het camperpark van Walt Disney voor een uitgebreide ervaring. Sea World Orlando: Ervaar wateravonturen met orka's, dolfijnen, zeeleeuwen en haaien, aangevuld met shows en zwemmogelijkheden. Lake Eola Park: Geniet van rust in dit park met picknickmogelijkheden en een ontspannen wandeling langs het meer, dicht bij het stadscentrum en evenementen zoals de Orlando Farmers Market.

 

 

San Diego

Camper huren in San Diego, de zuidwestelijke stad aan de grens met Mexico. Met 1,3 miljoen inwoners is het een industrieel en commercieel centrum met een aangenaam steppeklimaat. Belangrijke trekpleisters zijn SeaWorld San Diego, de San Diego Zoo, Balboa Park, en Coronado Beach. San Diego fungeert als marinebasis en heeft een natuurlijke haven, verbonden met Coronado via de San Diego-Coronado Bridge. Bekend om de ruimtevaartindustrie en universiteiten zoals UCSD en SDSU. Grenzend aan Mexico en Tijuana, met 's werelds drukste grensovergang.

 

Highlights van San Diego: San Diego Zoo: Wereldberoemde dierentuin met nagebootste leefgebieden, wildlife programs, en entertainment voor kinderen, waaronder een 4-D theater. SeaWorld San Diego: Onderwaterpark met diverse zeedieren, waaronder orka's. Biedt shows, interactie met dieren en aquaria met roggen, haaien en dolfijnen. Coronado Island: Bereikbaar via de San Diego Coronado Bridge, met het statige Hotel del Coronado in Victoriaanse stijl en prachtige stranden, hoewel het oceaanwater niet erg warm is.

 

 

San Francisco

Camper huren in San Francisco, ook wel bekend als "The Golden Gate City." Iconisch met de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf, Chinatown, cable cars, en de unieke Transamerica Pyramid. San Francisco biedt een compact centrum, ideaal om te voet, per bus, of fiets te verkennen. Bezoek hoogtepunten zoals de Golden Gate Bridge, Golden Gate Park, Alamo Square, Alcatraz, Chinatown, en maak gebruik van de authentieke Cable Car. Geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf de Transamerica Pyramid. San Francisco is een must-visit met zijn diverse bezienswaardigheden!

 

 

Seattle

Camper huren in Seattle, the Emerald City, omgeven door de Cascade Mountains, de Pacifische Oceaan, het Olympische schiereiland en met uitzicht op Mt Rainier. Seattle, oorspronkelijk een havenstad, is nu de grootste stad in Washington. Ontdek de hoogtepunten: Pike Place Market met zijn diverse producten en unieke viskraam, het historische Pioneer Square, de iconische Space Needle in Seattle Center, en ervaar de stad op een Duck Tour, een amfibische reis door het water en land.

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020-205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur