Camper huren in Amerika | USA specialist - Cheap Campers
close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
Uw selectie:
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Please select Pickup location first.
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Camper huren in Amerika

Wilt u een motorhome huren in Amerika om het land van de onbegrensde mogelijkheden te ontdekken? Amerika is zo uitgestrekt en zo divers in landschap, flora, fauna en bevolking. Gelegen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan en tussen Canada en Mexico, is de USA uitermate geschikt om met de camper te verkennen.

Las Vegas
place

Las Vegas

San Francisco
place

San Francisco

San Diego
place

San Diego

Los Angeles
place

Los Angeles

Denver
place

Denver

Seattle
place

Seattle

New York
place

New York

Miami
place

Miami

Orlando
place

Orlando

Naast de bovenstaande steden zijn er in meerdere steden in Amerika nog depots te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een motorhome huren in Chicago of een camper huren in Atlanta. Van Florida helemaal naar Alaska en van New York naar Hawaii. Reis door dit geweldige land op zoek naar The American Dream, om zo de ultieme vrijheid te ontdekken. Via Cheap Campers kunt u voordelig een camper huren in de USA!

 

De voordelen van een camper huren in Amerika

Een camperreis in de USA geeft een gevoel van vrijheid. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoe lang u dat wilt. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele natuurgebieden of National Park. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Rijden is in Amerika meestal een stuk rustiger dan bij ons, de overige weggebruikers zijn vaak erg tolerant. De vele campings zijn goed ingesteld op campers en hebben bijna altijd wasmachines en drogers. Wilt u profiteren van de voordelen van een camper huren in Amerika? Schakel dan Cheap Campers in. Wij zijn gespecialiseerd in camper verhuur in Amerika.

 

Een motorhome huren in Amerika en wonen in de camper

Voor Europeanen lijken de Amerikaanse motorhomes enorm groot. Maar alles is groter in Amerika en het besturen van een groot voertuig valt enorm mee. De wegen zijn groter, de kampeerterreinen en de parkings voor de supermarkt ook. Gaat u een camper huren in Amerika? Wij raden het dan af om door een grote stad als San Francisco te rijden. Elke motorhome of camper van Cheap Campers in de USA is voorzien van een keuken met tenminste een gastoestel en een koelkast, soms met vriezer. In vele campermodellen is ook een magnetron in de keuken aanwezig. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn meestal onderdeel van een keukenkit die u kunt huren. Beddengoed is ook te huur als apart pakket. We adviseren u om zachte koffers en tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen. Dankzij deze voordelen kunt u met een gerust hart een camper huren in Amerika waarin u ook heerlijk kunt wonen.

 

Voorbereidingen omtrent het camper huren in Amerika

Reizen in Amerika is heel makkelijk - alleen zijn de afstanden heel groot. Denk bijvoorbeeld aan de Route 66, die is totaal iets minder dan 4000 kilometer. Het land is groter in omvang dan Europa en daarom is het noodzakelijk om keuzes te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw camperreis in Amerika gemiddeld zeker niet meer dan 150 à 200 kilometer per dag te reizen. Bij camper verhuur in Amerika worden de campers en motorhomes meestal zonder mijlen aangeboden. U dient bij de boeking al een inschatting te maken hoeveel mijlen u gaat rijden en het benodigde aantal pakketten te kopen. Extra mijlen kunnen bij het inleveren van de camper worden afgerekend, niet gebruikte mijlen worden niet gerestitueerd.

Bij camper verhuur in Amerika moet u rekening houden met het verschil van de klimaten in de verschillende regio’s. Florida heeft bijvoorbeeld een heel ander klimaat dan New England en Californie; weer een ander dan bijvoorbeeld Washington State.

Let op dat de meeste verhuurders een tocht door Death Valley in de zomermaanden verbieden - het is er te heet. Als het toegestaan is dan enkel op eigen risico, dat betekent dat evt. sleep- en andere kosten op eigen rekening zijn.

 

Verkeersregels in Amerika

Het is belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. Alle snelheden worden in mijlen aangegeven. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is tussen de 20-45 mijl per huur, op snelwegen tussen de 55 en 70 mijl. Er is een strikte wetgeving voor rijden onder invloed van alcohol en snelheidsovertredingen. Voetgangers hebben altijd voorrang. Als een schoolbus stopt, moet er altijd in rijrichting van de bus en ook de tegenovergestelde richting worden gestopt. Doorrijden is een zware overtreding. Op grote snelwegen met meerdere stroken mag van links en rechts worden ingehaald – “keep your lane” is hier het motto. U moet in uw eigen rijstrook blijven rijden. Chauffeurs en passagiers moeten altijd veiligheidsgordels gebruiken en voor kinderzitjes gelden strikte veiligheidseisen. Deze worden door de meeste camperverhuurbedrijven niet aangeboden, i.v.m. de aansprakelijkheid.

 

Camper verhuur in Amerika

Na aankomst uit Europa bent u verplicht tenminste één nacht in een hotel te verblijven. Pas de volgende dag mag u een camper huren in Amerika. U moet met uw camper overnachten op campings. In Amerika zijn er heel veel campings in alle soorten en maten. In de National Parks/National Forests zijn ze vaak heel eenvoudig wat betreft faciliteiten, maar heel mooi gelegen en met hele ruime staanplaatsen midden in de natuur. Er zijn de bekende ketens zoals KOA campings en particuliere campings. Er zijn bijna altijd douches, wasmachines en wasdrogers aanwezig. Ook ontbreekt de barbecue en een zwembad zelden. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is US$ 25 tot US$ 45 per nacht. In National Parks/National Forests kost een plek circa US$ 7-15 per nacht met basisvoorzieningen zoals toiletten en soms douches (geen elektriciteit).

 

Campings reserveren in Amerika

Vaak is het op de campings in de USA niet nodig om te reserveren. In het hoogseizoen en op nationale feestdagen is het echter aan te bevelen om van te voren een plaats te reserveren. In National Parks zijn de plekken zeer gelimiteerd en gewild en in het hoogseizoen is het er druk. U kunt de campings van de National Parks/Forests en de verschillende ketens maar ook particuliere campings heel eenvoudig online reserveren. Indien u een camper van Cruise America huurt dan krijgt u 10% korting bij elke KOA campground in Noord-Amerika. 

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Amerika?

Als u een camper gaat huren in de USA dan dient u als bestuurder altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Voor de VS is het niet verplicht, maar wel raadzaam, ook een internationaal rijbewijs te hebben. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alleen het internationale rijbewijs is niet geldig, u dient altijd uw Nederlandse rijbewijs ook nog bij u te hebben. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er bij camper verhuur in Amerika aanvullende voorwaarden zoals leeftijd of moet u een aantal jaren in het bezit zijn van een rijbewijs.

 

Camper huren in Amerika bij Cheap Campers

Bent u van plan om een camper te huren in de USA? Of wilt u meer informatie ontvangen over camper verhuur in Amerika? Cheap Campers helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Wilt u snel, eenvoudig en voordelig een motorhome huren in Amerika? Kies dan voor Cheap Campers.

 

 

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020-205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur