Camper huren in USA - Cheap Campers

Ontvang t/m 30 juni een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €100,- bij uw boeking!

close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Selecteer eerst de ophaallocatie
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Camper huren in USA

Een camper huren in USA is een geweldige ervaring waarbij u de diversiteit van het land goed kunt ontdekken. De grote variatie van landschappen, flora, fauna en bevolking maken het land uniek en ontzettend geschikt voor een camperreis. 

San Francisco
place

San Francisco

Los Angeles
place

Los Angeles

Las Vegas
place

Las Vegas

San Diego
place

San Diego

Van noord tot zuid, oost tot west, door heel Amerika bevinden zich nationale parken en mooie bezienswaardigheden waar u met de camper zo naartoe rijdt.

Onderweg geniet u van de prachtige omgeving en ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een camper in de USA bij Cheap Campers.
 

De voordelen van reizen met een camper door de USA


Wanneer u een camper wilt huren in de USA, brengt dit vele voordelen met zich mee. In feite reist u in een eigen huis op wielen en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Zo beschikt u over een eigen toilet, bed, keukentje en kunt u op elk moment stoppen om een foto te maken of te picknicken. De keukentjes zijn voorzien van een gastoestel en koelkast. Liever iets meer luxe? Wij bieden ook vele campers met een een magnetron en vriezer. Daarnaast zijn kookgerei, bestek, borden en glazen ook onderdeel van het keukentje. Zo kunt u dus gemakkelijk uw eigen eten maken en bent u niet afhankelijk van horecagelegenheden. Overnachten kan daarom ook op de mooiste plekjes midden in de natuur. Denk hierbij aan een prachtig afgelegen strand of een van de vele nationale parken. Iedere nacht slaapt u op een andere locatie, maar altijd in hetzelfde bed! U hoeft dus niet steeds uw opzoek naar een hotel en de koffers hoeven ook niet telkens in- en uitgepakt te worden. Daarnaast kunt u uw route door de USA op elk moment van uw reis aanpassen en zelf bepalen of u ergens langer of korter verblijft. Reizen met een camper geeft u de mogelijkheid om in uw eigen tempo te genieten van al het moois wat de USA te bieden heeft en geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Wilt u dit gevoel ook ervaren? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in de USA en helpt u graag bij het samenstellen van uw droomreis!

 

Camper verhuur USA

Bij aankomst bent u verplicht tenminste één nacht in een hotel te slapen. Pas de volgende dag mag u een camper huren in de USA. Handig om te weten is dat er in de Verenigde Staten veel verschillende depots zijn, waardoor het mogelijk is om de camper op een andere locatie weer in te leveren. Zo kunt u de camper bijvoorbeeld ophalen in Seattle, maar inleveren in Las Vegas, Los Angeles of San Diego. Hierdoor is het mogelijk om uw camperreis geheel naar eigen wens in te vullen.

 

Reizen met de camper door de USA

Zo’n camper lijkt misschien groot en onhandig, maar in de USA is alles groter en valt het besturen van zo’n camper ontzettend mee. Zo zijn de wegen er veel breder dan in Europa en zijn de kampeerterreinen en parkeerplaatsen voor de supermarkt ook ingericht voor campers. Daarnaast is het rijden in de USA een stuk rustiger dan bij ons en zijn de overige weggebruikers vaak erg tolerant!

 

Campings in de USA

In de USA moet u met uw camper overnachten op campings. Uniek is dat er in bijna alle nationale parken kan worden overnacht met de camper. De faciliteiten zijn dan vaak wel eenvoudig, maar in ruil daarvoor krijgt u een ruime staanplaats midden in de natuur! Liever op een camping overnachten met wat meer voorzieningen, zoals elektriciteit, een wasmachine, droger, barbecue en zwembad? Kijk dan eens naar de bekende ketens zoals KOA campings en particuliere campings. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is US$ 25 tot US$ 45 per nacht. In nationale parken kost een camperplek circa US$ 7-15 per nacht met basisvoorzieningen zoals toiletten en soms douches (geen elektriciteit).

 

Camping reserveren in de USA

Bent u van plan om in het hoogseizoen of tijdens nationale feestdagen een camper te huren en door de USA te reizen? Houdt er dan rekening mee dat het erg druk is en de plekken op de nationale parken zeer gewild zijn. Dus wanneer u in deze periode door de USA reist, bevelen wij het aan om van te voren een plaats te reserveren. Dit kunt u eenvoudig online doen.

 

Voorbereidingen camper huren in de USA

Gaat u een camper huren in de USA? Dan is het erg belangrijk dat u zich goed voorbereid. Het land heeft namelijk veel te bieden en u wilt, in de korte tijd dat u er bent, er zoveel mogelijk uit halen!

 

Aantal mijlen camper verhuur USA

Wanneer u een camper wilt huren in de USA, is het noodzakelijk om keuzes te maken. Het land is namelijk ontzettend groot en wij raden u aan gemiddeld niet meer dan 150

à 200 kilometer per dag te reizen. Bij camper verhuur in de USA worden de campers vaak zonder mijlen aangeboden. Deze zult u in de vorm van pakketten bij moeten kopen. U dient daarom vooraf al een inschatting te maken hoeveel mijlen u gaat rijden. Heeft u na afloop toch meer mijlen gereden, dan worden deze bij het inleveren van de camper in rekening gebracht. Niet gebruikte mijlen worden niet gerestitueerd.

 

Klimaat in de USA

Bij het maken van een camperreis door de USA, reist u hoogstwaarschijnlijk door verschillende klimaatzones. Zo is de gemiddelde temperatuur bijvoorbeeld in Las Vegas (in juli) 41 graden, terwijl dit in San Francisco 20 graden is. Houdt hier dus rekening mee bij het inpakken van uw koffer.

 

Rijbewijs in de USA

Wanneer u een camper wilt huren en besturen in de USA, heeft u genoeg aan uw rijbewijs B (auto voor personenvervoer). In sommige gevallen gelden er aanvullende voorwaarden bij het huren van een camper in de USA, zoals leeftijd of moet u een aantal jaren in het bezit zijn van een rijbewijs. Een internationaal rijbewijs bij camper verhuur in de USA is niet verplicht, maar wel aan te raden. Deze kunt u direct bij de ANWB afhalen. Lees hier meer informatie over het internationaal rijbewijs.


Camper huren in de USA bij Cheap Campers

Wilt u een camper huren in de USA en een onvergetelijke rondreis maken? Boek uw camper dan bij Cheap Campers. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over de camperverhuur in de USA? Stel uw vragen dan aan een van onze deskundige medewerkers. Hij of zij heeft veel ervaring met het huren van campers in de USA en kan u adviseren en uitleg geven over bepaalde zaken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-205 09 86 en per mail op verkoop@cheapcampers.nl. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in de USA.
 

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020 205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur