Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Polen - Cheap Campers

Camper huren in Polen

Een camper huren in Polen geeft het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur! De oude stadjes, nationale parken en rijke geschiedenis zullen u niet teleurstellen. Geniet op de mooiste campings of speciale camperplaatsen met prachtig uitzicht tijdens uw rondreis door Polen. In de volgende steden kunt u een camper huren in Polen.

De voordelen van een camper huren in Polen

Tijdens uw rondreis door Polen rijdt u door verschillende prachtige landschappen. U rijdt langs oude stadjes, door een geschiedenisrijk gebied en prachtige nationale parken. Een camper is ideaal indien u het hele land of een heel gebied wilt ontdekken. U kunt gaan en staan waar u wilt en de volgende dag zijn uw spullen zo weer gepakt voor het volgende avontuur. 

Polen heeft campings in alle soorten en maten en zijn vaak op de mooiste plekjes gelegen in de natuur. Vaak kunt u een verfrissende duik nemen in een rivier of het zwembad bij de camping als u de camper geparkeerd heeft. Wilt u ook per camper het prachtige Polen ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Polen! Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Polen. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in Polen

Wilt u een camper huren in Polen? In Polen worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 
Voorbereidingen omtrent een camper huren in Polen

Polen is een ideaal land om met de camper te bereizen. Overal in het land is er wel wat te zien, waardoor de afstanden niet lang hoeven te zijn naar het volgende authentieke Pools dorpje of een prachtig zandstrand te zien. Bij camper verhuur in Polen zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om van te voren een globale planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper ophaalt. 

 
Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Polen?

Wilt u een camper huren in Polen? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Polen aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.


Camper huren in Polen via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Polen of wilt u meer weten over camperreizen in Polen? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Polen!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden