Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Gdansk - Cheap Campers

Camper huren in Gdansk

Een camper huren in Gdansk? Gdansk is een van de oudste steden van Polen en ligt in het noorden van het land aan de Oostzee. De kuststad heeft een rijke geschiedenis en speelde een belangrijke rol in het begin van de Tweede Wereldoorlog.

In Gdansk is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Europees Solidariteitscentrum

In dit museum kan iedereen wat leren. Polen heeft nogal wat doorstaan qua oorlogen, bezettingen en de strijd om vrijheid en solidariteit. In Gdansk is een bezoek aan dit museum dus zeker een must! Zelfs voor diegene die niet van geschiedenis en cultuur houdt! 

 

  • Lange Markt

Er wordt al een lange tijd handel gedreven op de Lange Markt in Gdansk. Het is een populaire handelsplek sinds de 13e eeuw. Vroeger werden er heksen verbrand en criminelen werde geëxecuteerd. In de negentiende eeuw werd het plein deels opnieuw ingericht. Huizen werden afgebroken om plaats te maken voor de opkomende detailhandel. Bij de Lange Markt zijn de Neptunus fontein, de kleurrijke gevels van 'Dom Schumannów', het stadhuis en de eeuwenoude groene poort te bewonderen. 
 

  • Groene Poort

Een bekende poort die u via de Lange Markt kunt bezoeken is de Groene Poort. De Groene Poort is ontstaan in de tweede helft van de zestiende eeuw. Het verving de Koggepoort. De Groene Poort van Gdansk heeft in de geschiedenis vaak dienst gedaan als koninklijk verblijf voor leden van het koningshuis die op doorreis waren. Tegenwoordig is de Groene Poort voor iedereen toegankelijk, aangezien hier het Nationaal Museum van Gdansk en het Museum voor Fotografie is gevestigd.
 

  • Gouden Poort

Een andere bekende stadspoort is de Gouden Poort. Aan de Targ Weglowy in Gdansk treft u de Gouden Poort van de stad. In de eerste helft van de zeventiende eeuw werd deze poort gebouwd als stadspoort. Via de Gouden Poort komt u uit in de Langstraat. De Gouden Poort is een reconstructie van de originele poort die tijdens de Tweede Wereldoorlog erg beschadigd is.

 

De voordelen van camperhuur in Gdansk

Een camper huren in Polen begint in Gdansk! Maak een onvergetelijke reis door dit veelzijdige land vanuit Gdansk langs de kust van de Oostzee naar het binnenland. Het rijden met een camper in Polen is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het anders wordt aangegeven. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Gdansk

Huur een camper in Gdansk om al het moois van Polen te ontdekken. Het huren van een camper in Gdansk om Polen te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek aan deze historische stad wilt combineren met het genieten van de pure natuur en de uitgestrekte kusten die dit land te bieden heeft. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper in Gdansk bij Cheap Campers

Een camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Gdansk zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Polen adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Polen. 
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden