Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Ierland

Camper huren in Ierland - Cheap Campers

Camper huren in Ierland

Een camper huren in Ierland geeft het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur! De prachtige groene heuvels, eeuwenoude kastelen en kleurrijke vissersdorpjes zullen u niet teleurstellen. In de volgende steden kunt u een camper huren in Ierland.

De voordelen van een camper huren in Ierland

Tijdens uw rondreis door Ierland rijdt u door verschillende prachtige landschappen. U rijdt langs eeuwenoude kastelen en door groene heuvellandschappen. Een camper is ideaal indien u het hele land of een heel gebied wilt ontdekken. U kunt gaan en staan waar u wilt en de volgende dag zijn uw spullen zo weer gepakt voor het volgende avontuur. 

Ierland heeft campings in alle soorten en maten en zijn vaak op de mooiste plekjes gelegen in de natuur. Wilt u ook per camper het prachtige Ierland ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Ierland! Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Ierland. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in Ierland

Wilt u een camper huren in Ierland? In Ierland worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 
Voorbereidingen omtrent een camper huren in Ierland

Ierland is een ideaal land om met de camper te bereizen. Overal in het land is er wel wat te zien, waardoor de afstanden niet lang hoeven te zijn naar het volgende authentieke Iers dorpje of een prachtig heuvellandschap te zien. Bij camper verhuur in Ierland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om van te voren een globale planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper ophaalt. 

 
Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Ierland?

Wilt u een camper huren in Ierland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Ierland aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.


Camper huren in Ierland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Ierland of wilt u meer weten over camperreizen in Ierland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Ierland!
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden