Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Limerick | Cheap Campers

Camper huren in Limerick

Een camper huren in Limerick? Limerick, de stad in het zuidwesten van Ierland met heerlijke etensmarkten, prachtige schatten en nog veel meer, laat u verrassen!

 

Wij hebben voor u de highlights van Limerick op een rijtje gezet

 

In en rondom Limerick is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Limerick City Gallery of Art 

Het Limerick City Gallery of Art heeft een prachtige collectie Ierse schilderkunst. Een prachtig schilderij is Chairopanes, een schilderij van Jack B. Yeats met een tafereel van een kermis. Er hangen ook kunstwerken van Seán Keating, ook een beroemde Ierse kunstenaar. 

 

  • White House

De Ierse president, Michael D. Higgins heeft zijn zelf geschreven gedichten voorgedragen in het White House, de oudste pub van de stad en een trefpunt voor dichters, schrijvers en andere kunstenaars. Als u geluk heeft, dan hoort u nog een limerick. 
 

  • Thomond Park

In Thomond Park worden de mooiste rugbywedstrijden gespeeld. Het stadion in de stad is iconisch! Tijdens een wedstrijd is de sfeer fantastisch met enthousiast publiek!

 

De voordelen van camperhuur in Limerick

Een camper huren begint in Limerick! Maak een onvergetelijke reis door dit veelzijdige land vanuit Limerick naar Dublin, langs prachtige groene heuvellandschappen. Het rijden met een camper in Ierland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het anders wordt aangegeven. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Limerick

Huur een camper in Limerick om al het moois van Ierland te ontdekken. Het huren van een camper in Limerick om Ierland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek aan deze historische stad wilt combineren met het genieten van de pure natuur en de uitgestrekte kusten die dit land te bieden heeft. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper in Limerick bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Limerick zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Ierland adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Ierland. 

 
Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden