Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Noorwegen

Camper huren in Noorwegen - Cheap Campers

Camper huren in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen is voor iedereen een geweldige ervaring! De indrukwekkende fjorden, adembenemende landschappen, gastvrije cultuur en de verse vis uit de Noorse keuken. Tijdens uw rondreis in Noorwegen rijdt u door de prachtige natuur en kunt u met de camper gaan en staan waar u wilt. In de volgende steden kunt u een camper huren in Noorwegen. Klik hier voor meer bestemmingsinformatie over Noorwegen!

De voordelen van een camper huren in Noorwegen

Bij het huren van een camper in Noorwegen zult u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. U kunt zelf de route bepalen en uitstappen waar en wanneer u maar wilt. Het reizen met de camper is daardoor uitermate geschikt in een land als Noorwegen. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, er zijn overal campings - bijvoorbeeld aan een prachtig meer of bij een van de prachtige fjorden die Noorwegen rijk is. Het voordeel van een camperreis in Noorwegen is dat u iedere avond in hetzelfde bed slaapt en te allen tijde zelf eten klaar kan maken en picknicken waar u maar wilt. Het reizen in een camper geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Wilt u ook dit gevoel ervaren? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Noorwegen en helpt u graag als u een camper wilt huren in Noorwegen.

 

Camper huren in Noorwegen

Wilt u een camper huren in Noorwegen? In Noorwegen worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Noorwegen

Het is heel makkelijk om in Noorwegen met de camper te reizen, mits u rekening houdt met afstanden. Het is een zeer uitgestrekt land, dat ongeveer negen keer zo groot is als Nederland. Bij camper verhuur in Noorwegen zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om een planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Meestal redt u het met 100 km per dag. De afstanden tussen de bestemmingen worden ruimschoots goedgemaakt door het natuurschoon en de vele bezienswaardigheden die u onderweg kunt bezichtigen. 

 

Camper verhuur in Noorwegen

U kunt direct na aankomst in Noorwegen een camper huren. Wellicht is het eerst goed te combineren met een citytrip in Oslo, waar u twee of drie hotelovernachtingen doet voordat u de camper ophaalt en begint met de rondreis in Noorwegen. In Noorwegen geldt het allemansrecht, dit houdt in dat u in principe overal vrij mag kamperen, maar er zijn ook goede campings in Noorwegen te vinden.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Noorwegen?

Wilt u een camper huren in Noorwegen? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Noorwegen aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Camper huren in Noorwegen via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Noorwegen of wilt u meer weten over camperreizen in Noorwegen? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Noorwegen!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden