Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Oslo - Cheap Campers

Camper huren in Oslo

Een camper huren in Oslo. Oslo is de grootste en de hoofdstad van Noorwegen. De stad is uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad 2019 vanwege haar inzet voor behoud van natuurgebieden en het bestrijden van verviuling. 


Wij hebben voor u de highlights van Oslo op een rijtje gezet

In en rondom Oslo is er enorm veel te bezichtigen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Vigeland Park

Of je nu wel of niet van beelden en kunst houdt, dit park is zeker een bezoek waard! In het park kunt u heerlijk wandelen en picknicken. In het park staan 212 granieten en bronzen beelden die allerlei gemoedstoestanden en expressies uitbeelden. Het meest spectaculair in dit fantasievolle park is de monoliet van ongeveer 14 meter hoog met 121 mensfiguren.
 

  • Kasteel Akershus

Kasteel Akershus is een van de belangrijkste iconen van Oslo. Het kasteel ligt aan de oevers van het Oslofjord en vanaf de muren rondom het kosteel heeft u een fantastisch uitzicht op de stad. Neem ook zeker de moeite om via de dikke middeleeuwse deuren naar binnen te stappen en geniet van de 18e eeuwse gebouwen/musea. 
 

  • Vikingskiphuset

Neem vooral de tijd om naar het Vikingsskiphuset te gaan. Het zien van de twee best bewaarde, originele Vikingschepen ter wereld is niet iets wat u dagelijks kunt doen. Hier kunt u de schepen tot in detail bewonderen en meer te weten komen over de voorvaderen van de Noren die ooit half Europa plunderden en in hun macht hadden. 
 

  • Holmenkollen

Voor de echte sportfanaten onder ons. De Holmenkollen is de beroemde skischans, waar u Oslo vanuit een ander perspectief kunt zien. Het Holmenkollen ligt net buiten de stad en u kunt er per metro naar toe reizen. In de winter bent u verzekerd van een prachtig winterlandschap, in het voorjaar en in de zomer een blauwe hemel en sprankelende Noorse natuur.
 

  • Oslofjord

Stap aan boord van een van de vele bootjes en beleef het Oslofjord. Tijdens een boottocht vanuit de haven kunt u van eiland naar eiland varen met een ferry, boot of cruise. Wilt u zelf actief bezig zijn? Dan is het ook mogelijk om per kayak de fjord te ontdekken. 

 

De voordelen van camperhuur in Oslo

Een camper huren begint in Oslo! Haal de camper op bij een van de depots in Noorwegen en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Noorwegen is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Oslo zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Oslo

Huur een camper in Oslo. Het huren van een camper in Oslo is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken, stoppen waar u maar wilt en genieten van de ondergaande zon. 

 

Huur uw camper in Oslo bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Oslo zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Oslo. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Noorwegen.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden