Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Bjerkvik | Cheap Campers

Camper huren in Bjerkvik

Een camper huren in Bjerkvik. Bjerkvik is een stad gelegen in het noorden van Noorwegen. In de regio van Bjerkvik ligt het plaatsje Narvik, waar de gemeente ook naar genoemd is. Bjerkvik is zeer geschikt om van de ongerepte natuur te genieten. 


Wij hebben voor u de highlights van Bjerkvik en omgeving op een rijtje gezet

In en rondom Bjerkvik zijn een aantal activiteiten niet te missen. De stad Narvik wordt omringd door bergen, waarvan sommige tot wel 1.700 meter hoog recht uit het fjord rijzen.Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Narvikfjellet

Voor de wandelaars is het Narvikfjellet zeker een aanrader. Je kunt er prachtig wandelen naar de top, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Daarnaast kunt u ook genieten van een koffie of biertje in het café met prachtig uitzicht. 
 

  • Narvik War Museum

Het Narvik War Museum richt zich voornamelijk op de 2e wereldoorlog. Het presnteert de lokale oorloggeschiedenis op een interessante en interactieve manier.
 

  • Fjord Cruise in de Arctic Ofotfjord

Een fantastische cruise door de fjorden. Ervaar het uitzicht op de bergen, de stad en de natuur vanaf de zee. U kunt buiten op het dek genieten van de prachtige omgeving op de banken met wollen dekens.

  • Bewonder het noorderlicht

In het noorden van Noorwegen kunt u het prachtige noorderlicht zien. Doordat de lucht enorm helder is, heeft het de ideale omstandigheden om het noorderlicht te bewonderen.  
 

De voordelen van camperhuur in Bjerkvik

Een camper huren begint in Bjerkvik! Haal de camper op bij een van de depots in Noorwegen en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Noorwegen is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Bjerkvik zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Bjerkvik

Huur een camper in Bjerkvik. Het huren van een camper in Bjerkvik is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken, stoppen waar u maar wilt en genieten van de ondergaande zon. 

 

Huur uw camper in Bjerkvik bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Bjerkvik zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Bjerkvik. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Noorwegen.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden