Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Stavanger | Cheap Campers

Camper huren in Stavanger

Een camper huren in Stavanger. Stavanger is een mooie regio in het zuidwesten van Noorwegen met prachtige fjorden, hoge bergen en lange, witte zandstranden.


Wij hebben voor u de highlights van de Stavanger regio op een rijte gezet


In en rondom Stavanger zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Solastranden

Wie even goed wil uitwaaien kan naar Solastranden. Solastranden is een 2,3 km lang strand dichtbij de luchthaven. Het is een van de meest populaire stranden in de Stavanger regio en een goed gebruikte plek voor wind- en watersport. Ook bevindt Sola Golfcourse zich net ten zuiden van de Solastranden.

  • Preikstolen

Het plateau van de Preikestolen ligt 604 meter boven de zeespiegel en is de meest bezochte natuurattractie in Rogaland. Op de Preikestolen kunt u genieten van het meest adembenemende uitzichtsplatform ter wereld.

  • Lysefjord

De 40 km lange Lysefjord met de fascinerende rotsen werd in de ijstijd gevormd door de geweldige gletsjers die het land bedekten. De Lysefjord heeft een prachtige en woeste natuur. De bergen steken hoog boven grote delen van de Lysefjord uit; op de hoogste punten wel 1000 meter boven zeeniveau, maar onder water gaat het ook steil naar de diepe bodem.

 

De voordelen van camperhuur in Stavanger

 

Een camper huren begint in de Stavanger regio! Haal de camper op bij een van de depots in Noorwegen en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Noorwegen is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In de Stavanger regio zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Stavanger

Huur een camper in Stavanger. Het huren van een camper in Stavanger is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken, stoppen waar u maar wilt en genieten van de ondergaande zon. 

 

Huur uw camper in Stavanger bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Stavanger zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Stavanger. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Noorwegen.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden