Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Frankrijk

Camper huren in Frankrijk - Cheap Campers

Camper huren in Frankrijk

Een camper huren in Frankrijk geeft het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur! De indrukwekkende alpenlandschappen met diepe rivierkloven, paarse lavendelvelden, eeuwenoude dorpjes en het heerlijke klimaat aan de Côte d’Azur zullen u niet teleurstellen. Geniet op de mooiste campings of speciale camperplaatsen met prachtig uitzicht tijdens uw rondreis door Frankrijk. In de volgende steden kunt u een camper huren in Frankrijk. Klik hier voor meer bestemmingsinformatie over Frankrijk! 

 

De voordelen van een camper huren in Frankrijk

Tijdens uw rondreis door Frankrijk kunt u kiezen uit allerlei verschillende soorten landschappen. Van glooiende valleien tot hoge bergpieken en van lange brede witte zandstranden tot aan ruige rots kliffen. Een camper is ideaal indien u het hele land of een heel gebied wilt ontdekken. U kunt gaan en staan waar u wilt en de volgende dag zijn uw spullen zo weer gepakt voor het volgende avontuur. 

 

Frankrijk heeft campings in alle soorten en maten en zijn vaak op de mooiste plekjes gelegen, meestal aan een meer, rivier of strand. Zo kunt u gelijk een verfrissende duik in het water nemen als u de camper geparkeerd heeft. In Frankrijk is het tevens mogelijk om op speciale camperplaatsen te overnachten. Deze zijn speciaal ingericht voor campers en liggen vaak op droomplekken. Denk dus niet dat dit altijd alleen maar betonplaatsen zijn. Ze zijn bovendien erg prijsgunstig en soms kunt u hier zelfs 24 uur kosteloos blijven staan. Wilt u ook per camper de veelzijdigheid van Frankrijk ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Frankrijk. Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Frankrijk. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in Frankrijk

Wilt u een camper huren in Frankrijk? In Frankrijk worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 
Voorbereidingen omtrent een camper huren in Frankrijk

Frankrijk is een ideaal land om met de camper te bereizen. Overal in het land is er wel wat te zien, waardoor de afstanden niet lang hoeven te zijn naar het volgende pittoreske dorpje, mooie baai of prachtige vallei. Bij camper verhuur in Frankrijk zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om van te voren een globale planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper ophaalt.  

 
Camper verhuur in Frankrijk

U kunt direct na aankomst in Frankrijk een camper huren. Frankrijk heeft meerdere depots vanwaar u de reis kunt beginnen. Zo kunt u kiezen om bepaalde regio’s in Frankrijk te verkennen en hoeft u niet het hele land door te reizen. Dankzij de uitstekende voorzieningen is Frankrijk een ideaal land om met de camper te verkennen. Naast de vele campings zijn er tegenwoordig in veel steden en dorpen speciale camperplaatsen aangewezen waar overnacht kan worden. Er is wel verschil in kwaliteit tussen de camperplaatsen waar gratis overnacht mag worden tot betaalde plaatsen in de schitterende natuur of aan de kust. De meeste camperplaatsen beschikken over een sanizuil, waar het chemish toilet en de vuilwatertank geleegd kan worden. Meestal dient u een paar euro te betalen om de sanizuil te gebruiken. Sommige sanizuilen beschikken tevens over een stroomput. Daarnaast richten steeds meer campings speciale camperplekken in waar overnacht kan worden tegen een gereduceerd tarief. Overnachten op ruim 1300 plekken door heel Frankrijk via France Passion is nog een andere mogelijkheid. Door het aanschaffen van een vignet van rond de € 30,- kunt u 24 tot 48 uur gratis overnachten bij de meestal agrarisch bedrijven die zijn aangesloten bij deze organisatie. Het vignet is een jaar geldig en heeft als vereiste dat u een zelfvoorzienende camper huurt. 

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Frankrijk?

Wilt u een camper huren in Frankrijk? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Frankrijk aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.


Camper huren in Frankrijk via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Frankrijk of wilt u meer weten over camperreizen in Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Frankrijk!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden