Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Lyon | Cheap Campers

Camper huren in Lyon

Een camper huren in Lyon. Lyon is een stad gelegen in het oosten van Frankrijk. De stad ligt tussen Parijs en Marseille. Lyon is de hoofdstad van de regio Rhone-Alpes en een aantal historische en architectonische bezienswaardigheden maken onderdeel uit van het UNESCO werelderfgoed.

Wij hebben voor u de highlights van Lyon op een rijtje gezet


In en rondom Lyon zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Notre-Dame de Fourvière

In Lyon is deze prachtige basiliek te vinden. Het werd in 1880 gebouwd en heeft sindsdien een prominente plek in de stad, die bekend staat om zijn vele historisch bezienswaardigheden. Van binnen ziet de basiliek er ook prachtig uit met vele gouden details en mozaïek. 

  • Vieux Lyon

Vieux Lyon is de grootste en oudste wijk van Lyon. In deze prachtige wijk zijn een aantal bezienswaardigheden te bespeuren. Zo kun je er de Saint Jean kathedraal bezoeken waarin het museum van miniaturen, het Lyon historisch museum, de temple du change (het beursgebouw) en de Rue du Boeuf (de mooiste straat van de stad) bezoeken. 

  • Toren van Fourvière

Bij het zien van deze metalen toren is een link met Parijs zo gelegd. Het gaat hier alleen om een televisietoren van nog geen negentig meter hoog. Voor het ontwerp zijn Eugene Collonge en ingenieurs Collet en Bauffaud verantwoordelijk. In de avonduren is de toren prachtig verlicht!
 

De voordelen van camperhuur in Lyon

Een camper huren begint in Lyon! Na een citytrip in Lyon kunt u de camper ophalen bij het depot in Lyon en begin uw camperreis. Rijdt bijvoorbeeld door naar Parijs of Marseille, Parijs ligt op ongeveer 470 km en Marseille op ongeveer 320 km. Het rijden met een camper in Frankrijk is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Lyon zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.


 

Waarom een camper huren in Lyon

Huur een camper in Lyon. Het huren van een camper in Lyon is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Frankrijk te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Frankrijk bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Lyon zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Lyon. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Frankrijk.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden