Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Parijs | Cheap Campers

Camper huren in Parijs

Een camper huren in Parijs. Parijs staat vooral bekend om de vele bezienswaardigheden, musea, sfeervolle straatjes en prachtige pleinen. Jaarlijks bezoeken ongeveer 25 miljoen toeristen de stad van de romantiek. 


Wij hebben voor u de highlights van Parijs op een rijtje gezet


In en rondom Parijs zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is dé triomfboog van Parijs. De Arc de Triomphe is ongeveer vijftig meter hoog en stamt uit de tijd van Napoleon en staat op één van de drukste verkeersknooppunten van Parijs. Volg de Champ´s Elysee en je komt vanzelf bij dit prachtige kunstwerk. Wist u dat u vanaf het dak een prachtig uitzicht over Parijs heeft?

  • Notre Dame

Deze prachtige kathedraal staat in het midden van het centrum van Parijs en heeft een rijke geschiedenis. Zo werd Napoleon in 1804, in de aanwezigheid van de toenmalige Paus, gekroond tot Keizer, in de Notre Dame. Daarnaast is de Notre Dame wereldberoemd door het boek "De klokkenluider van Notra Dame". Ook deze prachtige kathedraal van ongeveer 130 meter hoog is te beklimmen voor een mooi uitzicht over de stad. 

  • Basilique du Sacré-Coeur

Deze prachtige basiliek staat bovenop de heuvel Montmartre. De uitstraling van het gebouw op het groene voorplein met enorme trappen is prachtig. Op de grote trappen zitten vaak mensen te genieten van het mooie uitzicht op de witte basiliek.

  • Seine

De meest bekende rivier van Parijs is natuurlijk de Seine. Je kunt er verschillende boottochten maken en komst zo langs de vele historische panden. Denk bijvoorbeeld aan La Statue de la Liberté, Le Grand Palais, La Place de La Concorde, L’Assemblée Nationale en La Conciergerie. Vanaf het water zijn de bruggen in Parijs nog mooier te aanschouwen!
 

De voordelen van camperhuur in Parijs

Een camper huren begint in Parijs! Haal de camper op bij het depot in Parijs en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Frankrijk is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Parijs zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Parijs

Huur een camper in Parijs. Het huren van een camper in Parijs is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van deze prachtige stad. Wij raden echter aan om eerst een citytrip te doen om vervolgens de camper te huren. Het verkeer in Parijs wordt vaak als chaotisch ervaren. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Frankrijk te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Parijs bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Parijs zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Parijs. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Frankrijk.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden