Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Nantes | Cheap Campers

Camper huren in Nantes

Een camper huren in Nantes. Nantes is een havenstad in het westen van Frankrijk. Nantes ligt aan de Loire en is zeker een bezoekje waard!


Wij hebben voor u de highlights van Nantes op een rijtje gezet


In en rondom Nantes zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Les Machines de L'île

Les Machines de L'île is een cultureel, toeristisch en artistiek project in Nantes. Het project werd opgezet door de kunstaars Francois Delaroziere en Pierre Orefice. Het is sinds juli 2007 geopend voor publiek. Alle kunstwerken werden gebouwd door kunstenaars, ingenieurs en handwerkslieden. De meest bekende kunstwerken zijn natuurlijk de Grand Élephant (een olifant van 12 meter hoog), La Pincesse (een spin van 13 meter lang) en L'Arbre aux Hérons (een stalen boom van 28 meter hoog). 

  • Chateau des ducs de Bretgane

Het Kasteel van de hertog van Bretagne is een kasteel in het centrum van de Franse stad Nantes. Nantes was eeuwenlang het bestuurlijke centrum van de voormalige provincie Bretagne. 

  • Passage Pommeraye

De Passage Pommeraye is een winkelcentrum uit ca. 1840 met op de renaissance geïnspireerde architectuur en luxe boetieks op 2 etages. Het winkelcentrum is klein, maar heeft een prachtige uitstraling! Je kunt het winkelcentrum bezoeken door de groene lijn te volgen.

 

De voordelen van camperhuur in Nantes

Een camper huren begint in Nantes! Haal de camper op bij het depot in Nantes en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Frankrijk is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Nantes zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Nantes

Huur een camper in Nantes. Het huren van een camper in Nantes is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van deze stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Frankrijk te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Nantes bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Nantes zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Nantes. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Frankrijk.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden