Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Caen | Cheap Campers

Camper huren in Caen

Een camper huren in Caen. Caen is een stad gelegen in Normandië. De stad heeft bijzondere monumenten zoals twee abdijen (juweeltjes van de Romaanse kunst) en een hertogelijk kasteel dat beschouwd wordt als één van de grootste verstevigde gebouwen van Europa.


Wij hebben voor u de highlights van Caen op een rijtje gezet


In en rondom Caen zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Abbaye aux Hommes en Abbaye aux Dames

De Abbaye aux Hommes en Abbaye aux Dames zijn twee prachtige abdijen in het centrum van Caen. De abdijen zijn een van de belangrijkste voorbeelden van de Romaanse architectuur in Normandië. Het Abbaye aux Hommes is sinds 1960 het stadhuis van Caen. 

  • Mémorial de Caen

Het Mémorial de Caen is een museum dat u meeneemt naar de 20e eeuwse geschiedenis van Caen. Het museum is een herdenkingsmuseum aan de Tweede Wereld Oorlog en de Koude oorlog.

  • Musée de Normadie 

Dit museum over de geschiedenis van Normandië ligt binnen de muren van een kasteel van Caen. Leer meer tijdens uw bezoek aan het museum. Ook binnen de muren van het kasteel van Caen ligt het Musée des Beaux Arts, waar verschillende schilderijen uit de verschillende stijlperiodes worden tentoongesteld. 

 

De voordelen van camperhuur in Caen

Een camper huren begint in Caen! Haal de camper op bij het depot in Caen en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Frankrijk is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Caen zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Caen

Huur een camper in Caen. Het huren van een camper in Caen is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van deze stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Frankrijk te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Caen bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Caen zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Caen. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Frankrijk.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden