Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Finland

Camper huren in Finland - Cheap Campers

Camper huren in Finland

Een camper huren in Finland is voor iedereen een geweldige ervaring! Finland is een veelzijdige bestemming, ga bijvoorbeeld op zoek naar de rendieren in Lapland, maak gebruik van de heerlijke sauna’s en maak kennis met de vriendelijke Finse bevolking. In de volgende steden kunt u een camper huren in Finland. Klik  hier voor meer bestemmingsinformatie over Finland!

De voordelen van een camper huren in Finland

Tijdens uw rondreis in Finland rijdt u met uw camper door de prachtige natuur en ervaart u ongekende vrijheid, want in Scandinavië geldt het unieke Allemansrecht. Dit houdt onder meer in dat u uw camper 24 uur vrij mag parkeren mits dit niet in een natuurreservaat of ander beschermd natuurgebied is.
 

In Finland zijn er twee depots waar u uw camper op kunt halen. Wilt u het noorden van Finland verkennen, dan raden wij aan om uw camper op te halen en weer in te leveren in Rovaniemi. Voor het zuiden en midden van Finland raden wij aan om uw camper op te halen in Hyvinkää (Helsinki). Tijdens uw camperreis in Finland kunt u zelf de route bepalen en uitstappen waar en wanneer u maar wilt. Het reizen met de camper is daardoor uitermate geschikt in een land als Finland. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, er zijn overal campings - bijvoorbeeld aan een prachtig meer of bij een van de vele bossen die Finland rijk is. Het reizen in een camper geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak, u kunt stoppen waar u maar wilt en uw ontbijt, lunch of avondeten klaar maken. Daarnaast kunt u tijdens uw rondreis door Finland de grens oversteken naar Zweden. Wilt u ook dit gevoel ervaren? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Finland en helpt u graag als u een camper wilt huren in Finland.

 

Camper huren in Finland en wonen in de camper

Wilt u een camper huren in Finland? In Finland worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Finland

Het is heel makkelijk om in Finland met de camper te reizen, mits u rekening houdt met afstanden. Het is een zeer uitgestrekt land, dat ongeveer acht keer zo groot is als Nederland. Bij camper verhuur in Finland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om een planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Meestal redt u het met 100 km per dag. De afstanden tussen de bestemmingen worden ruimschoots goedgemaakt door het natuurschoon en de vele bezienswaardigheden die u onderweg kunt bezichtigen. 

 

Camper verhuur in Finland

U kunt direct na aankomst in Finland een camper huren. Wellicht is het eerst goed te combineren met een citytrip in Helinki of een trip naar het Noorderlicht, waar u twee of drie overnachtingen doet voordat u de camper ophaalt en begint met de rondreis in Finland. 

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Finland?

Wilt u een camper huren in Finland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Finland aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Camper huren in Finland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Finland of wilt u meer weten over camperreizen in Finland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Finland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden