Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Rovaniemi | Cheap Campers

Camper huren in Rovaniemi

Een camper huren in Rovaniemi. Rovaniemi ligt in het noorden van Finland en ligt vrijwel op de poolcirkel. Rovaniemi valt het best samen te vatten als een stedelijke oase te midden van de Arctische wildernis, waar cultuur, wilde activiteiten en sprookjes samenkomen.


Wij hebben voor u de highlights van de Rovaniemi regio op een rijtje gezet


In en rondom Rovaniemi zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Moomin Snow Castle

Een bezoek aan het Moomin Snow Castle is zeker een aanrader in Rovaniemi! Het kasteel is ongeveer 10000 m2 vol met prachtige ijssculpturen en sneeuw.

  • Arctic Circle Hiking Area

Ervaar lapland in het Arctic Circle Hiking Area. In dit nationale park zijn een aantal trails aangelegd die goed worden aangegeven. In de zomer kunt u er vissen en kanoën terwijl u er in de winter kunt skiën. De fanatieke wandelaars komen hier ook aan hun trekken, langs watervallen en door het bos. 

  • Santapark

Rovaniemi staat ook bekend als "Home of  Santa". De kerstman is hier heel het jaar te vinden. De vrolijke elfjes begeleiden je door het SantaPark en bezorgen u en uw gezin een leuke dag!
 

De voordelen van camperhuur in Rovaniemi

Een camper huren begint in Rovaniemi! Haal de camper op bij een van de depots in Finland en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Finland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In Finland zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Rovaniemi

Huur een camper in Rovaniemi. Het huren van een camper in Rovaniemi is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Rovaniemi bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Rovaniemi zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Rovaniemi. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Finland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden