Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Nederland

Camper huren in Nederland | Cheap Campers

Camper huren in Nederland

Een camper huren in Nederland is een prima startpunt voor uw rondreis in Europa. Natuurlijk kunt u tijdens uw reis ook ons eigen land ontdekken. Ga vanuit Almere, waar u de camper ophaalt, naar Amsterdam, door de Veluwe, naar de Waddeneilanden of rijd langs de kust.

De voordelen van een camper huren in Nederland

Tijdens uw rondreis in Nederland rijdt u met de camper door ons prachtige land. Nederland beschikt over prachtige pareltjes als de Veluwe, de Grote Peel, nationaal park de Sallandse Heuvelrug en de Waddeneilanden. 
 

In Nederland kunt u de camper ophalen en wegbrengen bij één depot. Het depot is gevestigd in Almere, ongeveer 30 minuten rijden van de hoofdstad Amsterdam. Tijdens uw camperreis in Nederland kunt u zelf de route bepalen of in Nederland beginnen aan uw road trip door Europa. Uw camper reis begint en eindigt in Nederland. Het voordeel van uw camper huren in Nederland is dat u naar het depot rijdt om de camper op te halen en direct kunt vertrekken omdat u geen lange vlucht heeft gehad. 

Een prachtig nationaal park in Nederland is de Grote Peel, de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. De Grote Peel beschikt over een uitgestrekt veenmoeras en heeft een veelzijdig landschap van water, heidevelden, zandruggen, berken en open vlaktes. Vogelspotters kunnen er hun hart ophalen want de rust in de Grote Peel lokt meer dan honderd soortten broed/ en trekvogels. Het is een van de vogelrijkste gebieden van Nederland!
 

Camper huren in Nederland

Wilt u een camper huren in Nederland? In Nederland worden campers in allerlei soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u tijdens het boekingsproces bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in Nederland

Het is heel makkelijk om in Nederland met de camper te reizen, mits u rekening houdt met het wisselvallige weer. Bij camper verhuur in Nederland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. 

 

Camper verhuur in Nederland

U kunt direct na aankomst in Nederland een camper huren. Wellicht is het eerst goed te combineren met een citytrip in Amsterdam, waar u twee of drie overnachtingen doet voordat u de camper ophaalt en begint met de rondreis in Nederland of Europa. Grensoverschrijdingen (behalve oorloggebieden, onstabiele zones) met de huurcamper zijn toegestaan.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Nederland?

Wilt u een camper huren in Nederland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er bij camper verhuur in Nederland aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Camper huren in Nederland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Nederland of wilt u meer weten over camperreizen in Nederland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Nederland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden