Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Amsterdam | Cheap Campers

Camper huren in Amsterdam

Een camper huren in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. Amsterdam is de perfecte stad voor cultuurliefhebbers!

Wij hebben voor u de highlights van Amsterdam op een rijtje gezet
 

In Amsterdam zijn een aantal activiteiten niet te missen van dure winkelstraten tot musea en van pleinen tot grachten. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Grachtengordel

Vaar met een rondvaartboot op de unieke, prachtige grachten van Amsterdam. De rondvaartboten zijn een van de best bezochte attracties in heel Nederland en miljoenen mensen waren u voor. De grachten liggen in een cirkel om het centrum heen, vandar de naam grachtengordel. De meeste rondvaartboten nemen u mee op een avontuur langs allerlei oude, historische huizen die veelal in de Gouden Eeuw gebouwd zijn. Een must-do voor als u in Amsterdam bent. 
 

  • Anne Frank huis

Anne Frank was een meisje die samen met haar Joodse familie tijdens de 2e wereld oorlog onderdook. Zij en haar familie verscholen zichzelf achter een boekenkast in het achterhuis. Anne schreef in het achterhuis haar wereldberoemde dagboek. Het huis aan de Prinsengracht wordt jaarlijks door bijna een miljoen mensen bezocht en is helemaal teruggebracht naar de originele staat. 

  • PC Hooftstraat

De P.C. Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. De P.C. Hooftstraat is leuk om een keer door te lopen en misschien spot u wel een BN-er die hier regelmatig winkelt!
 

  • Albert Cuypmarkt

De Albert Cuypmarkt is de bekende en grootste markt van Europa. De Albert Cuypmarkt ligt in de Pijp en heeft zijn naam te danken aan de zeventiende eeuwse kunstschilder Albert Cuyp. Deze populaire markt van Amsterdam bestaat al sinds 1905 en u kunt er terecht voor de meest veelzijdige koopjes.
 

De voordelen van camperhuur in Amsterdam

Een camper huren begint in Amsterdam! Haal de camper op bij het depot in Almere, op 30 minuten rijden van Amsterdam en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Nederland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In Nederland zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Amsterdam

Huur een camper in Amsterdam. Het huren van een camper in Amsterdam is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van ons prachtige land. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er voor kiezen om in Nederland te blijven en genieten van de omgeving of direct uw road trip door Europa te starten. Op de website van de ANWB vindt u een overzicht van campings in Nederland. U kunt in de camper koken en stoppen waar u maar wilt en genieten van de meest prachtige locaties. 

 

Huur uw camper in Amsterdam bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Amsterdam zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Amsterdam. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Nederland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden