Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Estland

Camper huren in Estland - Cheap Campers

Camper huren in Estland

Een camper huren in Estland geeft het ultieme gevoel van vrijheid en een prachtige natuur! De eeuwenoude bossen, rivieren en meren zullen u niet teleurstellen. Tijdens een wandeltocht komt u eerder een wolf of lynx tegen dan een mens! Naast een prachtige natuur bezit Estland ook Tallinn, met een woelige geschiedenis. In de volgende steden kunt u een camper huren in Estland.

De voordelen van een camper huren in Estland

Tijdens uw rondreis door Estland rijdt u door de prachtige natuur. U rijdt langs schitterende middeleeuwse steden, een betoverende kustlijn en honderden kilometers aan onontdekt bos. Een camper is ideaal indien u het hele land of een heel gebied wilt ontdekken. U kunt gaan en staan waar u wilt en de volgende dag zijn uw spullen zo weer gepakt voor het volgende avontuur. 

Estland heeft campings in alle soorten en maten en zijn vaak op de mooiste plekjes gelegen in de natuur. Als u de camper geparkeed heeft op een camping kunt u de natuur in. Wandel door prachtige bossen, langs rivieren of door eeuwenoude dorpjes. Wilt u ook per camper het prachtige Estland ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Estland! Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Estland. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in Estland

Wilt u een camper huren in Estland? In Estland worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 
Voorbereidingen omtrent een camper huren in Estland

Estland is een ideaal land om met de camper te bereizen. Overal in het land is er wel wat te zien, waardoor de afstanden niet lang hoeven te zijn naar een middeleeuws stadje of een betoverende kustlijn. Bij camper verhuur in Estland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Estland is net iets groter dan Nederland, dus u hoeft niet elke dag honderden kilometers te rijden. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper ophaalt. 

 
Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Estland?

Wilt u een camper huren in Estland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Estland aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.


Camper huren in Estland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Estland of wilt u meer weten over camperreizen in Estland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Estland!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden