Camper huren in Verenigd Koninkrijk - Cheap Campers

De dubbel plezier maanden! Boek uw camper en ontvang tijdelijk t/m 30 juni een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €100,-!

close Ophaaldatum Inleverdatum
Alle velden zijn verplicht.
room
close Ophaallocatie Annuleer
search
Uw selectie:
 • Selecteer eerst de ophaallocatie
room
 • Selecteer eerst een ophaallocatie
Volwassenen
Kinderen (0-8 jaar)

* 0-8 jaar

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Volwassenen
- +
Kinderen (0-8 jaar)
- +

Kinderen tussen de 0 - 8 jaar. Let op: max. 2 zitjes per camper.

Camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Een camper huren in Engeland en Schotland geeft voor de liefhebbers van ongerepte natuur een enorm gevoel van vrijheid! Rijd tijdens uw rondreis door het zeer gevarieerde landschap van niet alleen Engeland en Schotland maar eventueel ook door het verbluffende Wales. De betoverende bergen van Schotland, de exotische kusten van Engeland en de eeuwenoude kastelen van Wales zijn allemaal stuk voor stuk de moeite waard. Ga en sta met de camper waar u maar wilt. In de volgende steden kunt u een camper huren in het Verenigd Koninkrijk. Klik hier voor meer bestemmingsinformatie over  Schotland, Engeland en Wales!

 

Londen
place

Londen

Edinburgh
place

Edinburgh

Birmingham
place

Birmingham

Bristol
place

Bristol

Huddersfield
place

Huddersfield

Nottingham
place

Nottingham

Preston
place

Preston

Rye
place

Rye

Groot-Brittannië en Noord- Ierland vormen samen het Verenigd Koninkrijk. Groot-Brittannië bestaat uit de landen Engeland, Schotland en Wales en zijn perfect om tijdens een rondreis met de camper te verkennen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en afwisseling van de natuur en cultuur die de landen samen te bieden hebben. Houd er alleen rekening mee dat men hier links rijdt. 

 

De voordelen van een camper huren in Verenigd Koninkrijk

Met de camper reizen door Engeland, Schotland en/ of Wales is een geweldig avontuur. Op deze manier kunt u onbezorgd en op uw eigen tempo door alle drie de landen reizen. Overnachten kan op de prachtigste plekken of midden in de natuur. Overal zijn er campings en parkeerplekken te vinden en in Schotland is het zelfs toegestaan om vrij te kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar en het weer even schoon achterlaat. Bewonder al het moois wat het gevarieerde landschap vanaf het Hoge Noorden tot aan de prachtige kusten in het zuiden te bieden heeft. Uiteraard kunt u zich ook richten op één land of een bepaald gebied.

 

In Engeland reist u door het groene glooiende landschap vol authentieke stenen cottages met geurende rozentuinen. In Wales kunt u het bergachtige Snowdonia National Park verkennen en in Schotland ziet u sprookjesachtige kastelen tussen de steile bergen opdoemen. Dit ontdekt u het allerbeste met de flexibiliteit en vrijheid van een camper. Zo kunt u allerlei activiteiten ondernemen en meerdere bezienswaardigheden bezoeken, zonder steeds uw koffer in en uit te pakken. U doet precies de dingen waar u op dat moment zin in heeft, zonder dat alles vooraf vast gelegd is. Bevalt iets u heel goed dan kunt u er gewoon een dagje extra vertoeven. Wilt u ook per camper de veelzijdigheid van Groot-Brittannië ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Engeland en Schotland, waarbij u makkelijk Wales kunt meepakken. Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in het Verenigd Koninkrijk. 

 

Voorbereidingen omtrent een camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Engeland, Schotland en Wales zijn perfect om met een camper te ontdekken. U kunt er voor kiezen om een grote rondreis door alle drie de landen te maken of één specifiek land te verkennen of een gedeelte ervan. Uiteraard is dit afhankelijk van hoeveel tijd u heeft en hoeveel u wilt reizen en zien. Hierbij is het verstandig om vooraf een globale planning te maken, zodat u weet wat haalbaar is qua afstanden en de hoeveelheid tijd dat u heeft. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper heeft opgehaald, zodat u niet op het laatst honderden kilometers hoeft te rijden om de camper weer op tijd in te leveren. Wij raden u aan om als uitgangspunt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Bij de camper verhuur in Engeland en Schotland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Houdt u er bij het huren van een camper in Schotland rekening mee dat het weer wisselvallig kan zijn. Hierdoor is een wat ruimere camper voor meer comfort tijdens de regenachtige dagen aan te raden. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in het Verenigd Koninkrijk 

Wilt u een camper huren in Engeland of Schotland en de landen van Groot-Brittannië verkennen? De campers zijn in alle soorten en maten te huur. Elk voertuig is voorzien van een eenvoudige of in sommige gevallen een uitgebreide keuken met gaskookstel en koelkast. Beddengoed, hand- en theedoeken, kookgerei, bestek, borden en glazen kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak omgebouwd kan worden tot een bed. Als u niet elke dag de camper wenst te verbouwen, dan raden wij aan om een groter model te huren, waarbij de zithoek ook ’s nachts een zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen. 

 

Camper verhuur in Engeland en Schotland

Na aankomst in Engeland of Schotland kunt u gelijk de camper huren. Wellicht is het handig om uw camperhuur te combineren met een stedentrip in bijvoorbeeld Londen of Edinburgh. Zo kunt u eerst 2 of 3 nachten verblijven en de bruisende stad bezichtigen, voordat u de camper ophaalt en uw rondreis door Engeland, Wales of Schotland begint. Engeland heeft meerdere depots vanwaar u de reis kunt beginnen. Zo kunt u kiezen om een bepaalde regio van Engeland te verkennen of uw rondreis met Wales te combineren. U kunt ook uw camper in Edinburgh ophalen om de pure natuur van Schotland te ervaren. In Schotland is het toegestaan om vrij te kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar en het weer schoon achterlaat. Het is overigens niet toegestaan om in Nationale Parken wild te kamperen.

 

Campings in het Verenigd Koninkrijk 

Er liggen talloze campings verspreid door heel Groot-Brittannië met elk zijn eigen karakteristieken en tradities. Veel campings in Engeland en Wales zijn net landschapsparken en soms kunt u zelfs op een eeuwenoud landgoed bij een kasteel verblijven. De afstanden zijn relatief vrij kort waardoor u een mooie rondreis langs de verschillende campings kunt maken. Een voorbeeld van goed geïnspecteerde campings zijn de ACSI eurocampings met ruim 600 campings in Groot-Brittannië. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is € 25,- tot € 50,- per nacht. 

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in het Verenigd Koninkrijk

Wilt u een camper huren in Engeland of Schotland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor de camper verhuur in de verschillende landen van het Verenigd Koninkrijk aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Let er wel even op dat men hier links rijdt.


Camper huren in Engeland of Schotland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Engeland of Schotland en een mooie reis door het afwisselende landschap van het Verenigd Koninkrijk maken? Of wilt u meer weten over camperreizen in Engeland en Schotland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Of u kunt 24/7 online offertes opvragen en boeken via cheapcampers.nl. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Engeland en Schotland! 

 

Waarom Cheap Campers

 • Lage prijzen
 • Online offerte en boeken
 • Geen verborgen kosten
 • Boeken bij de specialist
 • 020 205 09 86
 • Bel mij terug
 • Ik heb een vraag
 • Vraag een offerte aan
 • Bel mij terug

  Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

  * Verplichte velden

  Ik heb een vraag

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  * Verplichte velden

  • Aantal personen
  • 1 persoon
  • 2 personen
  • 3 personen
  • 4 personen
  • 5 personen
  • 6 personen
  Aantal personen
  • Waar kent u Cheap Campers van?
  • Vrienden/kennisen/familie
  • Australie.nl of Nieuwzeeland.nl
  • Vakantiebeurs
  • Eerder bij ons geboekt
  • Via Pacific Island Travel, Impala Tours
  • Via advertenties op internet
  • Google
  • Facebook/Instagram
  • Niet bekend
  • HomeRun 2018
  • NKC
  • www.metdecamper.nl
  • Shell tankstation
  Label here
  Verzekering (selection Ja/Nee):
  Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur