Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Bristol - Verenigd Koninkrijk | Cheap Campers

Camper huren in Bristol

Een camper huren in Bristol? Bristol is een stad en district in het zuidoosten van Engeland. 

Waarom een camper huren in Bristol

Huur een camper in Bristol om al het moois van Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Het huren van een camper in Bristol om Engeland te verkennen is fantastisch. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om een dag langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken.Wij hebben voor u de highlights van Birmingham op een rijtje gezet.


Wij hebben voor u de highlights van Bristol op een rijtje gezet


In het centrum van Bristol is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Haven van Bristol

De haven van Bristol was ooit een plek waar alle schepen aanmeerden en hun vracht losten. Een kijkje bij de SS Great Britain mag u zeker niet missen. Dit was het eerste schip met een volledig metalen romp en een schroef voor de aandrijving, gebouwd in 1843 en was destijds het grootste schip ter wereld. Nu is het een fantastisch museum om doorheen te dwalen en een beeld te krijgen van hoe het leven aan boord toen was.

  • Clifton

Clifton is een populaire wijk in Bristol. In deze wijk vindt u de hipste winkeltjes, de leukste cafe's en het Lido. Het Lido is een verwarmd buitenzwembad en spa. In Clifton is natuurlijk ook het wereldberoemde Clifton Suspension Bridge die over het diepe Avon-dal loopt en verbind Bristol met Somerset. 

  • St. Nicholas Market

De St. Nicholas Market ligt in het middeleeuwse centrum van Bristol. De lekkerste gerechten vindt u in dit prachtige stukje van de stad. De foodhallen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 9:30 en 17:00. Na sluitingstijd wachten de pubs ban Bristol met goede pints


De voordelen van camperhuur in Bristol

Een camper huren begint in Bristol! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Engeland vanuit Bristol. Het rijden met een camper in Engeland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk rondom in Bristol, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Bristolte doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden