Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Birmingham | Cheap Campers

Camper huren in Birmingham

Een camper huren in Birmingham? Birmingham is de op één na grootste stad van Engeland. Tegenwoordig bestaat het centrum van Birmingham uit een unieke mix van historische en hypermoderne gebouwen.

Waarom een camper huren in Birmingham

Huur een camper in Birmingham om al het moois van Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Het huren van een camper in Birmingham om Engeland te verkennen is fantastisch. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om een dag langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken.Wij hebben voor u de highlights van Birmingham op een rijtje gezet.


Wij hebben voor u de highlights van Birmingham op een rijtje gezet


In het centrum van Birmingham is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Library of Birmingham

De bibliotheek van Birmingham behoort tot een van de mooiste en meest bijzondere gebouwen van de stad. De Nederlandse architect Francine Houben heeft het gebouw ontworpen. De bibliotheek van Birmingham is de grootste bibliotheek van Europa en behoorde in 2014 tot de meest bezochte gebouwen in Verenigd Koninkrijk. 

  • Bull Ring

Bull Ring is het grootste shoppingcenter in het centrum van Birmingham. Het unieke aan het winkelcentrum is dat het precies gebouwd is op de plaats waar in de 12e eeuw de markten van Birmingham stonden. Het winkelcentrum bestaat uit ongeveer 140 winkels en bestaat uit twee delen die via een ondergrondse verbinding met elkaar verbonden zijn. 

  • Jewellery Quarter

De Jewellery Quarter is een bekende wijk in het centrum van Birmingham. In deze wijk worden nog steeds veel juwelen gemaakt, namelijk 40% van de juwelen in het Verenigd Koninkrijk. In het hart van deze wijk staat een enorme klok en er zijn enorm veel juweliers en goudsmeden te vinden. 


De voordelen van camperhuur in Birmingham

Een camper huren begint in Birmingham! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Engeland vanuit Birmingham. Het rijden met een camper in Engeland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk rondom in Birmingham, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Birmingham te doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden