Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Edinburgh | Cheap Campers

Camper huren in Edinburgh

Een camper huren in Edinburgh? Edinburgh is sinds 1437 de hoofdstad van Schotland. De stad ligt in het zuidoosten van Schotland en is de zetel van het Schots Parlement. 

Waarom een camper huren in Edinburgh

Huur een camper in Edinburgh om al het moois van Schotland te ontdekken. Het huren van een camper in Edinburgh om Schotland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden op de hooglanden u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken.Wij hebben voor u de highlights van Edinburgh op een rijtje gezet.

Wij hebben voor u de highlights van Edinburgh op een rijtje gezet


In het centrum van Edinburgh is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Dean Village

Net buiten het centrum van Edinburgh kunt u het schilderachtige plaatsje Dean Village bezoeken. Het is een mooi stuk van Edinburgh die u zeker niet mag overslaan tijdens een bezoek aan de stad. 

  • Royal Mile

De Royal Mile is de belangrijkste straat in de old town van Edinburgh. De straat is een mijl (1,6km) lang en loopt van Edinburgh Castle op Castle Hill naar Holyrood Palace. De St.Giles Cathedral staat aan de Royal Mile. Daarnaast zit Mary King's Close, The Scotch Whisky Experience waar je van alles te weten komt over Schotse whiskey en gezellige restaurants, pubs en souvernirwinkeltjes in deze straat. 

  • Mary's King's Close

De Mary's King's Close is een aanrader om te zien hoeveel mensen er vroeger in Edinburgh woonde. Het is een verborgen gangenstelsel van smalle steegjes onder de Royal Mile. U krijgt een rondleiding van een gids die u meeneemt in hoe het leven eruit zag in de 17e eeuw. 

  • Arthur's Seat

Beklim de uitgedoofde vulkaan in Edinburgh!Als u eenmaal boven bent heeft u een prachtig uitzicht over heel Edinburgh. U ziet bijvoorbeeld de omringende heuvels en het water van het estuarium Firth of Forth. Let op, in de winter kan het enorm glad zijn tijdens de beklimming. 

  • Carlton Hill

Carlton Hill is een vulkanische heuvel in het centrum van Edinburgh. Op de top staan een aantal bijzondere bouwwerken. Denk bijvoorbeeld aan het National Monument, een gebouw dat geïnspireerd is op het Parthenon in Athene. 


De voordelen van camperhuur in Edinburgh

Een camper huren begint in Edinburgh! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Verenigd Koninkrijk vanuit Edinburgh. Het rijden met een camper in Schotland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk rondom in Edinburgh, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Edinburgh te doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden