Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Londen | Cheap Campers

Camper huren in Londen

Een camper huren in Londen? Londen is de grootste en hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. De stad heeft ongeveer 8,7 miljoen inwoners.

Waarom een camper huren in Londen

Huur een camper in Londen om al het moois van Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Het huren van een camper in Londen om Engeland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken.Wij hebben voor u de highlights van Londen op een rijtje gezet.

Wij hebben voor u de highlights van Londen op een rijtje gezet


In het centrum van Londen is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Big Ben

De Big Ben is een 100 meter hoge klokkentoren, ook wel bekend als het boegbeeld van de stad. Daarnaast kunt  ook gelijk naar de Houses of Parliament en het Westminster Abbey wat in de buurt van de Big Ben staat. Zo bezoekt u gelijk 3 trekpleisters in een! 

  • St. Paul's Cathedral

In de binnenstad vindt u de prachtige kathedraal waar de zetel van de angelicaanse bisschop van Londen staat. In de kathedraal zijn ook vele beroemde mensen getrouwd, denk bijvoorbeeld aan Prins Charles en Prinses Diana. 

  • Buckingham Palace

Het Buckingham Palace staat in hartje Londen. Van buiten is het paleis prachtig, maar van binnen ook erg indrukwekkend. Bij Buckinham Palace kunt u ook de wisseling van de wacht zien. Naast het Buckingham Palace ligt het Hyde Park, een enorm park met een oase aan groen en rust!

  • Piccadilly Circus

Het Piccadilly Circus is een druk plein in het centrum van Londen. Denk aan het Times Square in New York, maar dan iets kleiner en overzichtelijker. Overal zie je mensen oversteken, zie je de bekende dubbeldekker bussen en zie je de verlichte reclameborden. 

  • Tower Bridge

Naast de Big Ben is de Tower Bridge het gezicht van Londen. Het is een prachtige brug om te zien met de twee torens. Je kunt de torens beklimmen voor een mooi uitzicht over de Theems. 


De voordelen van camperhuur in Londen

Een camper huren begint in Londen! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Engeland vanuit Londen. Het rijden met een camper in Engeland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk rondom in Londen, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Londen te doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden