Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • europa
  • Zwitserland

Camper huren in Zwitserland - Cheap Campers

Camper huren in Zwitserland

Een camper huren in Zwitserland geeft het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur! De ongeëvenaarde berglandschappen en adembenemende gletsjers zijn maar twee van de ontelbare Zwitserse bezienswaardigheden. Daarnaast is Zwitserland ook het land van horloges, kaas en chocolade. Een rondreis per camper door Zwitserland raden wij dus zeker aan!

De voordelen van een camper huren in Zwitserland

Tijdens uw rondreis door Zwitserland rijdt u door verschillende prachtige landschappen. Van de prachtige Alphen tot moderne steden met middeleeuwse knusse centra, je vindt het in Zwitserland allemaal! Een camper is ideaal indien u het hele land of een heel gebied wilt ontdekken. U kunt gaan en staan waar u wilt en de volgende dag zijn uw spullen zo weer gepakt voor het volgende avontuur. 

 

Zwitserland heeft campings in alle soorten en maten en zijn vaak op de mooiste plekjes gelegen in de natuur. Vaak kunt u een verfrissende duik nemen in een rivier of het zwembad bij de camping als u de camper geparkeerd heeft. In Zwitserland is het tevens mogelijk om op speciale camperplaatsen te overnachten. Deze zijn speciaal ingericht voor campers en liggen vaak op droomplekken. Wilt u ook per camper het prachtige Zwitserland ontdekken? Cheap Campers is gespecialiseerd in camper verhuur in Zwitserland! Wij helpen u graag als u een camper wilt huren in Zwitserland. 


De huurcamper tijdens uw rondreis in Zwitserland

Wilt u een camper huren in Zwitserland? In Zwitserland worden campers in alle soorten en maten verhuurd. Elk voertuig is voorzien van een (soms heel eenvoudige en soms vrij uitgebreide) keuken met een gaskookstel en koelkast. Beddengoed, kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken kunt u bijboeken. Daarnaast is er een zithoek die vaak kan worden omgebouwd tot een bed. Als u niet elke dag de camper wil verbouwen, dan raden wij aan om een grotere camper te huren, zodat de zithoek 'snachts ook de zithoek blijft. We adviseren u om zachte koffers of tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen.

 
Voorbereidingen omtrent een camper huren in Zwitserland

Zwitserland is een ideaal land om met de camper te bereizen. Overal in het land is er wel wat te zien, waardoor de afstanden niet lang hoeven te zijn naar het volgende pittoreske dorpje, prachtige bergketen of enorme gletsjer te zien. Bij camper verhuur in Zwitserland zijn altijd een ongelimiteerd aantal kilometers inbegrepen. Wij raden aan om van te voren een globale planning te maken, zodat u niet elke dag honderden kilometers hoeft te rijden. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 200 kilometer per dag te reizen. Houdt u er bij het plannen van de reis rekening mee dat u de camper weer in dezelfde plaats dient in te leveren als waar u de camper ophaalt. 

 
Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Zwitserland?

Wilt u een camper huren in Zwitserland? Als bestuurder dient u altijd een geldig, nationaal rijbewijs bij u te hebben. Alle campers op onze website kunnen, tenzij anders vermeld, met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er voor bij camper verhuur in Zwitserland aanvullende voorwaarden op het gebied van leeftijd of het aantal jaren dat u in het bezit bent van een rijbewijs.


Camper huren in Zwitserland via Cheap Campers

Wilt u ook graag een camper huren in Zwitserland of wilt u meer weten over camperreizen in Zwitserland? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Zwitserland!
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden