Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • camperreizen-ierland

Rondreis Ierland per huurcamper | Cheap Campers

Rondreis Ierland per huurcamper

Ga op ontdekkingstocht langs ruige kliffen, pittoreske vissersdorpjes, geheimzinnige kastelen en rijdt door de intens groene heuvels tijdens een camperreis door Ierland. Dit bijzondere land vol Keltische legendes en mythes en spraakmakende landschappen zullen u zeker niet teleurstellen! Verken de hoogste kliffen van Europa; Cliffs of Moher in het westen, ontdek de historische schatten van het eeuwenoude oosten van Ierland of de populaire Causeway Coast kustroute in Noord-Ierland. Ontrafel de mysterieuze geheimen van dit spectaculaire land en zorg dat uw rondreis per camper een onvergetelijke ervaring wordt. 

 

Op een eiland ten westen van Groot-Brittannië ligt het prachtige land Ierland wat ideaal is om per camper te verkennen. Dit ongerepte land dat ongeveer twee keer zo groot is als Nederland beslaat ongeveer 80% van het eiland. Het andere deel behoort tot Noord-Ierland dat bij het Verenigd Koninkrijk hoort. Met de camper heeft u alle vrijheid om de diversiteit van dit land op uw eigen tempo te ontdekken. Bezoek het groene hart in Wicklow County, ten zuiden van Dublin, reis over de adembenemende Wild Atlantic Way aan de westkust van Ierland of overnacht bij het Killarney National Park in het zuidwesten. Heldere meren schitteren u tegemoet in het prachtige decor van de Kerry Mountains. Tijdens een rondreis van een week of langer kunt u gaan en staan waar u wilt en genieten van de pure natuur en de indrukwekkende cultuur van Ierland.

 

Steeds meer avonturiers kiezen ervoor om met een camper door Ierland te reizen. Met de camper heeft u de vrijheid om van de ene bijzondere bezienswaardigheid naar het andere te reizen, zonder alles vooraf vast te leggen. In Ierland is vrij kamperen toegestaan met toestemming van de landeigenaar, maar uiteraard zijn er ook prachtige gelegen campings in ongerepte locaties te vinden. Naast vrij kamperen zijn er ook verschillende camperplaatsen waar u kunt verblijven. Het is toegestaan om maximaal 24 uur met de camper op een aantal regulieren parkeerplaatsen te staan, mits anders vermeldt. Houdt u er ook rekening mee als u een camper huurt in Ierland dat men hier links rijdt. Haal uw camper op in Limerick, in de meest charismatische stad aan de rivier de Shannon en maak vanaf hier een rondreis om de mooiste plekjes van Ierland te ontdekken. 

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden