Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • camperreizen-portugal

Rondreis Portugal per huurcamper | Cheap Campers

Rondreis Portugal per huurcamper

Een camperreis door het zonnige Portugal heeft enorm veel te bieden! Naast de prachtigste natuurgebieden zijn er ook schilderachtige dorpjes, sprookjesachtige kastelen en indrukwekkende cultuursteden, zoals Lissabon en Porto te bezichtigen. Het verbluffende landschap van woeste bergketens met verkoelende meertjes en watervallen in de Nationale Parken Serra dos Gredos en Peneda-Gerês in het noorden van het land zijn absoluut de moeite waard om te verkennen. Maar de dramatische kustlijnen van ruige kliffen en kleine baaitjes met gouden stranden in het zuiden aan de Algarve mogen ook zeker niet overgeslagen worden tijdens uw rondreis door Portugal. 

 

Ten westen van Spanje aan de Atlantische Oceaan ligt deze ideale vakantiebestemming voor een mix van mooie natuur, een rijke cultuur en pure ontspanning. Geniet van het aangename klimaat, de brede zandstranden en heerlijke gerechten met natuurlijk een lekker wijntje erbij. De uitstekende kwaliteit van de wegen en de goede bewegwijzering maken het een uiterst geschikt land voor het maken van een camperrondreis. Doordat de afstanden tussen de steden niet groot zijn, kunt u makkelijk meerdere plekken aandoen. Van noord naar zuid is met maar ongeveer 600 kilometer en hoeft u dus niets van al het moois dat Portugal te bieden heeft over te slaan. 

 

Combineer uw camperreis met een bezoek van enkele dagen aan de boeiende stad Lissabon of Porto voordat u de huurcamper ophaalt en de rondreis door dit veelzijdige land begint. Het is overigens ook mogelijk om uw camper op te halen in de Algarve in de buurt van de stad Faro. Door het hele land zijn veel voordelige en soms zelfs gratis officiële camperplaatsen te vinden, zodat u altijd wel een geschikt plekje kunt vinden. Het mooie van Portugal is dat u tevens vrijwel overal vrij mag kamperen. Overnacht op de mooiste plekjes aan de kust, in de bossen of aan de rivier de Douro. Alleen in de Nationale Parken mag niet vrij gekampeerd worden, maar zolang er een parkeerplaatsbord staat is het toegestaan om te overnachten. Hop van de ene naar de andere mooie plaats of blijf ergens voor een wat langere tijd als het u goed bevalt. U heeft de vrijheid om zelf te bepalen waar u gaat en staat tijdens deze afwisselende vakantie!

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden