Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Rondreis door de Algarve in Portugal | Cheap Campers

Ontdek de Algarve met een camper

De Algarve, voornamelijk bekend van de prachtige stranden, baaitjes en imposante kliffen, maar er is meer waarvoor de Algarve een echte must see is tijdens een rondreis in Portugal. 

De Algarve is het hele jaar door een populaire bestemming, door het aangename klimaat is het zelfs in de winter aangenaam in de temperatuur.

Maar denk bij de Algarve niet alleen maar aan strand. Natuur, authentieke dorpjes en wandelroutes, ook dit is te vinden in de Algarve.

Breng een bezoek aan Cabo de São Vicente, dit is een vuurtoren gebouwd op de ruïnes van een oud klooster. Vroeger dacht met dat dit het einde van de wereld was. Het uitzicht is adembenemend en eindeloos.

 

Vlakbij Lagos ligt de rotsformatie Ponta da Piedade. Ze zijn het beste te zien vanaf het water, leuk is het dan ook om een boottocht te boeken hier naar toe. Mocht je geluk hebben, is het zelfs mogelijk om dolfijnen te spotten tijdens een boottocht. Het meeste geluk heb je in de maanden juni, juli en augustus wanneer het water wat warmer is.

Zin in een heerlijke wandeling? Bezoek dan het Parque Natural da Ria Formosa. Een uniek natuurgebied tussen Faro en Tavira in. In dit natuurpark vind je zandbanken, eilanden, moerassen, dennenbossen en meren. Volg een van de gemarkeerde wandelingen of boek een gegidste wandeling. Nog zo een fijn natuurparadijs is Serra de Monchique, een wereld van verschil met het eerste nationale park, hier vind je voornamelijk bossen met eucalyptus en fruitbomen! Klim naar de hoogste berg in de Algarve Fóia voor een spectaculair uitzicht.

 

Enkele leuke en authentieke dorpjes in de Algarve zijn Tavira, Lagos, Alte en Silves. In deze dorpjes ademt het cultuur, authenticiteit en karakter.  Natuurlijk mag de badplaats Albufeira ook niet ontbreken op deze lijst, al is deze plaats zeer populair in de zomermaanden bij de jongeren en wordt er vol op gefeest.

 

Faro

Tot slot is de hoofdstad van de Algarve, Faro natuurlijk ook een grote trekpleister. Het is  een levendige stad, hier krijg je een goede indruk van het Portugese leven en zie je nog sporen van de volken die hier ooit aan de macht waren. Denk aan de Romeinen en de Grieken. De oude stad is omringd door een stadsmuur met daarin een voetgangerszone. 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden