Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • camperreizen-zwitserland

Rondreis Zwitserland per huurcamper | Cheap Campers

Rondreis Zwitserland per huurcamper

De hoge bergtoppen van de Zwitserse Alpen, de vele meren en de stijlvolle steden Zürich en Genève, zorgen ervoor dat een vakantie naar Zwitserland een prachtige ervaring zal worden. De natuur van dit schitterende land is totaal verschillend van de Nederlandse natuur. De adembenemende uitzichten op de besneeuwde bergen, schitterende gletsjers en over de groene bergweiden zullen u niet teleurstellen. Reis langs kristalheldere bergmeren en kletterende watervallen in Wallis en Graubünden, proef een vleugje van Italië in Ticino of slenter over de zonnige boulevards langs het Meer van Genève. Geniet tijdens uw camperreis door Zwitserland van de afwisselende natuur, de frisse berglucht, schilderachtige dorpjes en van een typische Zwitserse kaasfondue. 

 

In het midden van Europa ligt het mooie Zwitserland, waar de Zwitserse Alpen zich helemaal van het zuidwesten uitstrekken naar het noordoosten. Dit ruige hooggebergte, met pieken van rond de 4000 meter hoog, bepaald voor zestig procent het landschap. De meest beroemde bergtoppen zijn; de Jungfrau, de Eiger en de Mönch in Berner Oberland en de gigantische Alpenreus de Matterhorn in Wallis. Het Alpengebergte wordt in de lengte doorgesneden door de dalen van rivieren, zoals; de Rhône en de Voor-Rijn.

 

De buurlanden Duitsland, Frankrijk en Italië hebben de Zwitserse cultuur sterk beïnvloed. Alle drie de talen van deze landen worden dan ook officieel in Zwitserland gesproken. Het oude stadscentrum van de hoofdstad Bern staat op de werelderfgoedlijst en mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw rondreis. Het wegennet is overigens bijzonder goed in Zwitserland, waardoor u gemakkelijk alle hoogtepunten die dit land te bieden heeft, kunt bewonderen. Zorg er alleen wel voor dat u bij een postkantoor, tankstation of gewoon bij de ANWB in Nederland een Tolvignet aanschaft om gebruik te mogen maken van de autosnelwegen. Daarnaast wordt er extra tol geheven voor de Sint-Bernardtunnel en de Munt-la-Scheratunnel. 

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden