Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • camperreizen-estland

Rondreis Estland per huurcamper | Cheap Campers

Rondreis Estland per huurcamper

Probeer eens wat anders en reis met de camper door Estland! Kies voor een bijzondere rondreis door de meest noordelijke Baltische Staat en ontdek de betoverende bossen, ontelbare meren, historische steden en kleurige houten huizen aan de schitterende kustlijn. Naast de indrukwekkende geschiedenis en interessante cultuur van het land, is de fauna van Estland al even bijzonder. Hier komt u naast lynxen en beren nog een aantal dieren tegen die bijna nergens anders in Europa voorkomen. Geniet van de ongerepte natuur, bezoek één van de vele unieke kastelen en bezichtig de imposante kathedralen en kerken van de hoofdstad Tallinn.  Ontdek wat dit relatief goedkope land allemaal voor moois te bieden heeft, tijdens een camperreis door Estland. 

 

De Baltische Staten worden ook wel ‘de Stille Parels’ aan de Oostzee genoemd. De drie landen Estland, Letland en Litouwen worden vaak in één zin genoemd, maar hebben alle drie hun eigen identiteit weten te behouden. Letland, de kleinste van de drie Baltische Staten, is nauwelijks bewoond, waardoor de natuur zich ongestoord heeft kunnen ontwikkelen. Het grillige kustgebied, de eindeloze bossen en de ondoordringbare moerassen zijn nog ongerept. Maar ook de historische stad Tallinn of de bruisende studentenstad Tartu zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. Estland is ook ideaal om te combineren met een bezoekje aan de andere Baltische Staten of zelfs met de boeiende stad Sint-Petersburg.

 

Vanwege het milde klimaat en de lange zomeravonden is Estland ideaal voor een actieve natuurvakantie, eventueel gecombineerd met een stedentrip. Het Oost-Europese land voelt veel meer Noord-Europees aan, wegens de vele Scandinavische invloeden en de Duitse burchten die er te vinden zijn. De hoofdstad Tallinn ‘Deense stad’, is hier een goed voorbeeld van en is gesticht door de Denen. Het is een vrij compact land met goede en brede autowegen, waardoor het land eenvoudig tijdens een rondreis met een huurcamper te verkennen is. Verspreid door het hele land treft u mooie campings aan. Het is tevens toegestaan om buiten de nationale parken in de vrije natuur te kamperen. Haal uw camper op in Tallinn en combineer uw camperreis door Estland met een bezoek aan het prachtige oude centrum van deze stad. 

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden