Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • Zuid-Afrika-Tuinroute

Camper huren in de regio van Tuinroute van Zuid Afrika

Tuinroute / Garden Route - Zuid Afrika ontdekken 

 

Tuinroute

De tuinroute, ook wel de Garden Route genoemd, loopt ongeveer vanaf Mosselbaai tot aan Port Elisabeth, maar eigenlijk is de hele route vanaf Kaapstad naar Port Elisabeth prachtig en zou dit ook bij de tuinroute moeten horen. Deze route is in zo’n 6 dagen te rijden, maar meer tijd is altijd beter! We bespreken deze route vanuit Kaapstad richting Port Elisabeth, maar hij kan natuurlijk ook andersom gereden worden.

 

Swellendam

Swellendam is een leuke tussenstop om de route naar de tuinroute te onderbreken. Het heeft veel Nederlandse sferen en een aantal uitstekende restaurants.

 

Mosselbaai

Hier begint de tuinroute dan echt. Mosselbaai is een klein rustig plaatsje, met een moderne haven en omringd door prachtige stranden. Ook zijn er veel wandelpaden te vinden in de omgeving voor de echte wandelaars onder ons. Geen zin om te wandelen? Neem dan de boot naar Seal Island om de kolonie van ruim 4000 zeehonden te zien.

 

Knysna Heads

Knysna staat bekend vanwege haar fantastische ligging op de rotsen. Het zeewater stroomt landinwaarts naar de lagune die zich hier gevormd heeft, maar niet alleen is de natuur hier wonderschoon. Knysna zelf heeft ook veel te bieden. Het is een leuk stadje met vele restaurantjes en barretjes gelegen in knusse straatjes. Daarnaast wordt Knysna gesierd door vele kunstgalerijen.

 

Plettenberg Bay

De mooiste stranden liggen bij Plettenbergbaai, prachtige zandstranden met helder zeewater. Daarnaast kun je een unieke excursie maken. Met een bootje ga je de zee op naar de robben kolonie, trek je zwemspullen maar aan, want je kan hier met deze wilde dieren zwemmen. In de maanden juli tot en met november kun je hier ook walvissen spotten!

 

Tsitsikamma National Park

Dit park is het hoogte punt van de tuinroute. Meerdaagse wandeltochten, prachtige natuur, bungee jumpen, kajakken, ziplinen, duiken noem het maar op en dit park biedt het! Trek hier zeker een dag of 2 voor uit als je geen meerdaagse hike wilt maken. Mocht je de Otter Trail willen doen, een wandeling van 42 kilometer, trek er dan zeker 5 dagen voor uit!

 

Addo Elepant Park

Dit park ligt eigenlijk iets ten noorden van Port Elisabeth en is daarmee het begin of eindpunt van de Tuinroute. Maar zeker een die niet mag ontbreken! De naam doet vermoeden dat hier alleen maar olifanten leven, maar dat is zeker niet het geval! Je kunt hier onder andere de traditionele big 5 spotten: Leeuwen, buffels, neushoorns, luipaarden en natuurlijk olifanten. Het park grenst inmiddels tot aan de kust en daardoor zijn ook walvissen en witte haaien te spotten vanuit het park!

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden