Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren Venetië | Cheap Campers

Camper huren op Venetië

Een camper huren op Venetië? Een stad in het noord-oosten van Italië. Venetië staat bekend om zijn historische centrum met vele kanalen en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Wij hebben voor u de highlights van Venetië op een rijtje gezet

 

In de prachtige stad Venetië is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Rialto markt

De Rialto markt is de bekendste vismarkt van Venetië, een waar spektakel! Bijna elke Venetiaan leeft op vis, omdat Venetië omringt is door water. 

  • Rialto Brug

Vanaf de Rialto markt ziet u de brug al liggen. De brug verbindt twee stukken Venetië met elkaar en kruist het Canal Grande, het grootste kanaal van Venetië. Ook deze brug staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. 

  • Burano Eiland

Voor degene die iets minder toeristen om zich heen wil hebben is dit zeker een aanrader. Het eiland hoort bij Venetië, maar wordt een stuk minder bezocht. De inwoners van Burano Eiland hebben hun huizen in allerlei felle kleuren geschilderd, een echte aanrader!

  • Sint Marcus plein

Het meest bekende en bezochte plein van Venetië. Het is een schitterend plein, waar ook 3 prachtige gebouwen staan. Elk jaar loopt het plein onder water, hier is men in Venetië niet blij mee. Het plein staat ook bekend om de feesten rondom carnaval dat elk jaar gevierd wordt waar men allerlei maskers draagt.

 

De voordelen van camperhuur op Venetië 

Een camper huren begint in Venetië! Maak een onvergetelijke reis door dit veelzijdige land vanuit Venetië. Het rijden met een camper in Italië is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk zijn in Venetië, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Venetië te doen voordat u de camper ophaalt. Parkeren is ook lastig in Venetië door de drukte. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren op Venetië 

Huur een camper op Venetië om al het moois van Italië te ontdekken. Het huren van een camper op Venetië om Italië te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper op Venetië bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Venetië zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Italië adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Italië.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden