Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Stuttgart | Cheap Campers

Camper huren in Stuttgart

Een camper huren in Stuttgart? Stuttgart is de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad ligt aan de Neckar in de streek Zwaben. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Stuttgart op een rijtje gezet


In het centrum van Stuttgart is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Koenigstrasse

De Koenigstrasse is een 1200m lange winkelstraat in het centrum van Stuttgart. Het is een van de beste winkelstraten in heel Duitsland. De Koenigstrasse begint bij het station en loopt door heel het centrum. De Koenigstrasse eindigt op het Schlossplatz, een groot plein dat de fvoriete verzamelplek van de lokale bevolking en van toeristen is. Op het plein zijn onder andere het Neues Scholoss, het Württemberg Landesmuseum en de beelden van Calder en Hrdlicka te vinden. 

  • Voor de autoliefhebber

Stuttgart staat bekend om zijn auto-industrie. In het Mercedes Benz museum kunt u meer dan 160 auto's bekijken. Een echt feest voor de autoliefhebbers! Voor degene die enthousiaster worden van Porsche dan is het Porsche museum ook dichtbij. Het Porsche museum beschikt over 300 modellen die u kunt bekijken. 

  • Schloss Solitude

Schloss Solitude is een prachtig slot dat een paar kilometer buiten het centrum ligt. Het slot is in de 18e eeuw gebouwd in Neoklassieke stijl. De toegang tot het slot is alleen mogelijk door middel van een rondleiding met een gids. Je kunt over het Solitude Alee wandelen, dit is een route van 13km die het slot verbindt met het Residenzschloss in Ludwigsburg. 


De voordelen van camperhuur in Stuttgart

Een camper huren begint in Stuttgart! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Duitsland vanuit Stuttgart. Het rijden met een camper in Duitsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk rondom in Stuttgart, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Stuttgart te doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Stuttgart

Huur een camper in Stuttgart om al het moois van Duitsland te ontdekken. Het huren van een camper in Stuttgart om Duitsland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden