Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren Sicilië | Cheap Campers

Camper huren op Sicilië

Een camper huren op Sicilië? Een eiland in het uiterste zuiden van Italië waar de actieve vulcaan Etna is gevestigd. Daarnaast heeft Sicilië natuurlijk ook een rijke geschiedenis met de historische en natuurlijk monumenten. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Sicilië op een rijtje gezet

 

Op het prachtige eiland Sicilië is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Syracuse

Syracuse is een prachtig stadje dat aan de oostkust van Sicilië met enorm veel bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het archeologische park of het centrum. Syracuse heeft ook prachtige pleinen, barokke kerken en sfeervolle straatjes. 

  • Palermo

Palermo is de hoofdstad van Sicialië en is zeer kleurrijk! Loop over de kleurrijke marktjes, klim naar het dak van de kathedraal en bezoek de huiveringswekkende Catacombe dei Cappuchini.  

  • Etna

Voor de avonturiers is het beklimmen van de iconische Etna zeker een must. De active vulkaan is vanuit de weidse omgeving te zien en is daarmee de belangrijkste bezienswaardigheid aan de oostkust van Sicilië. U kunt mooie wandelingen maken op de flanken van de vulkaan, maar de echte sportieveling maakt een tocht naar de top. Eenmaal boven heeft u prachtig uitzicht over vier vulkaankraters.

  • Vallei van de tempels

Op Sicilië zijn er erg veel historische bezienswaardigheden. Rondom Agrigento zijn een aantal tempels zeker een bezoekje waard. In de vallei van de tempels kunt u zeven antieke tempels zien die goed bewaard zijn gebleven, de antieke tempels zijn ook onderdeel van het UNESCO Werelderfgoedlijst.

 

De voordelen van camperhuur op Sicilië

Een camper huren begint op Sicilië! Maak een onvergetelijke reis door dit veelzijdige land vanuit Sicilië. Het rijden met een camper in Italië is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het anders wordt aangegeven. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren op Sicilië

Huur een camper op Sicilië om al het moois van Italië te ontdekken. Het huren van een camper op Sicilië om Italië te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de authentieke Italiaanse dorpjes. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper op Sicilië bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Sicilië zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Italië adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Italië.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden