Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • San-Sebastian

Camper huren in San Sebastian | Cheap Campers

Camper huren in San Sebastian

Een camper huren in San Sebastian. San Sebastian is gelegen in Baskenland, in het noorden van Spanje. 


Wij hebben voor u de highlights van San Sebastian op een rijtje gezet


In en rondom San Sebastian zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Plaza de la Constitución

Dit prachtige plein stond vroeger bekend om de stierengevechten. Als u goed kijkt heeft elk balkon een sfeervol luik en een nummer. De balkons werden tijdens de stierengevechten per nummer verhuurd waardoor men eerste rang zat. Nog altijd is geldt dit plein als belangrijkste en gezelligste plein van de Parte Vieja (oude stad). 

  • Monte Urgull en Monte Igueldo

De berg Monte Urgull is niet te missen door zijn dertig meter hoge christus beeld die bovenop de berg staat. De berg is ongeveer 123 meter hoog en leent zich prima voor een rustige wandeling. Aan de andere kant van de baai ligt een andere berg, de Monte Iglueldo. Op deze berg ligt een klein attractiepark. 

  • Castillo de Santa Cruz de la Mota

Dit kasteel staat op een van de mooiste plekken van San Sebastian. Door de verhoogde ligging op de berg Urgull heeft het een prachtig uitzicht op zee en het landschap er omheen. Op de berg staat ookhet beeld van Christus 'Sagrado Corazon' en is vanuit heel San Sebastian te vinden. 

  • Playa de la Concha

Voor de echte strandliefhebbers heeft San Sebastian ook een aantal stranden. Playa de la Concha is het grootste strand! Het strand ligt in een baai en heeft de vorm van een halve maan. Het strand is in de wijde omgeving zeer geliefd en heeft ook een prachtige boulevard. 

 

De voordelen van camperhuur in San Sebastian 

Een camper huren begint in San Sebastian ! Haal de camper op bij het depot in San Sebastian en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Spanje is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom San Sebastian zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. Let wel op dat het enorm druk is in San Sebastian. Wij raden aan om eerst een citytrip San Sebastian te doen, voordat u de camper ophaalt. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in San Sebastian 

Huur een camper in San Sebastian. Het huren van een camper in San Sebastian is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van deze stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Spanje te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in San Sebastian bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf San Sebastian zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit San Sebastian. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Spanje.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden