Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Rome | Cheap Campers

Camper huren in Rome

Een camper huren in Rome? Het Colosseum, de arena der gladiatoren, wie kent het niet? Vanaf nu is het ook mogelijk om in deze wereldstad in Italië een camper te huren en uw camperreis te beginnen in Italië.

 

Wij hebben voor u de highlights van Rome op een rijtje gezet

 

In de hoofdstad van Italië is er enorm veel te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Colosseum

Het colosseum is het amfitheater uit de tijd van het Romeinse Rijk. Het Colosseum werd in het jaar 80 na christus gebouwd en staat nog steeds overeind. Het is zeer indrukwekkend om dit amfitheater te bezoeken, waar duizenden toeschouwers naar gladiatorengevechten kwamen kijken. Naast het Colosseum ligt het Forum Romanum: in de oudheid was dit het centrum van het Romeinse Rijk. De overblijfselen van dit oude marktplein zijn hier te bewonderen.

  • Vaticaanstad

De kleinste onafhankelijke staat ter wereld, Vaticaanstad. Vaticaanstad is een plek waar u geweest moet zijn. In Vaticaanstad zijn drie dingen die u niet mag missen: het Vaticaan Museum, de Sixtijnse kapel en de Sint Pieter basiliek. Let op; u bent niet de enige die Vaticaanstad wil bezoeken, het is er altijd druk.

  • Villa Borghese

Voor wat rust midden in de stad is een bezoek aan het prachtige stadspark een must. In het park kunt u heerlijk hardlopen, wandelen of relaxen. Origineel is Villa Borghese een landgoed en is vernoemd naar de villa Borghese Pinciana. In het park liggen goede paden en is altijd groen.

  • Pantheon

Het Pantheon is een voormalig Romeinse kerk en is vooral bijzonder omdat het een heel oud gebouw is. Het bijzondere van het Pantheon is dat er een gat in het dak zit, volgens gelovigen een plek waar hemel en aarde met elkaar in contact komt. Het gat, oculus, maakt het bouwwerk bestand tegen aardbevingen. 

  • Trevifontein

De Trevifontein is een prachtige fontein in het midden van het centrum van Rome. Wanneer u door de smalle straatjes van het centrum van Rome aan het wandelen bent, staat u vanuit het niets voor de reusachtige fontein van 26 meter hoog en 22 meter breed. Ook bij de Trevifontein is het altijd druk. 
 

De voordelen van camperhuur in Rome

Een camper huren begint in Rome! Wij raden aan om eerst een citytrip in Rome te doen, om vervolgens uw camper op te halen. Het rijden met een camper in Italië is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het anders wordt aangegeven. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Rome

Huur een camper in Rome om al het moois van Italië te ontdekken. Het huren van een camper in Rome om Italië te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek aan deze historische stad wilt combineren met het genieten van de pure natuur en de uitgestrekte kusten die dit land te bieden heeft. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper in Rome bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Rome zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Italië adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Italië. 

 
Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden