Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Porto | Cheap Campers

Camper huren in Porto

Een camper huren in Porto. Porto is een Portugese havenstad gelegen aan de Costa Verde in het noordwesten van Portugal. Porto is gebouwd aan de noordoever van de rivier de Douro en is de op één na grootste stad van Portugal.


Wij hebben voor u de highlights van Porto op een rijtje gezet


In en rondom Porto zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Rebeira, het oude centrum van Porto

De Rebeira is in onze ogen het leukste van Porto. Rebeira is het oude centrum met veel kleine steegjes, balkonnetjes waar de was buiten hangt en heel veel restaurantjes. Zowel overdag als 'savonds heerst er een typisch Portugees sfeertje! 

  • Het treinstation Estação de São Bento

Het treinstation in Porto is echt prachtig! Het station is net als vele kerken ontzettend mooi om te zien. Het station heeft prachtige glas in lood ramen en een zwart met wit betegelde vloer. 

  • Ponte Luis I brug

Porto is prachtig om vanaf de Ponte Luis I brug te bekijken, maar extra bijzonder is het tijdens de zonsondergang. De huisjes en de lucht verkleuren in veel verschillende tinten. 

  • Torre dos Clérigos

Niet alleen aan de overkant van de rivier of op de Ponte Luis I brug vind je een prachtig uitzicht over de stad, maar ook vanaf de Torre dos Clérigos. De klokkentoren steekt hoog boven Porto uit. Het uitkijkplatform ligt op ongeveer 75 meter hoogte. U moet 225 trappen beklimmen om op het uitkijkplatform te komen, maar dan heeft u en prachtig uitzicht over de stad. 

 

De voordelen van camperhuur in Porto

Een camper huren begint in Porto! Haal de camper op bij het depot in Porto en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Portugal is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Porto zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Porto

Huur een camper in Porto. Het huren van een camper in Porto is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Portugal te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Porto bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Porto zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Porto. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Portugal.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden